
Restorano vadovas ir virtuvės meistras – Martynas Praškevičius. Jis yra vienas labiausiai vertinamų Lietuvos šefų, kuris ne tik tiki, kad virtuvėje visko galima išmokti pačiam, bet tai jau ir įrodė. „Stebuklų“ valgiaraštis yra kuriamas pirmiausia apsirūpinant kokybiškais produktais. Toliau visi stebuklai, pasak šefo, slypi paprastume: šviežutėlė ant žarijų iškepta žuvis – stebuklas. Laisvėje augęs, kukurūzais lesintas viščiukas – irgi ir t.t. Vis dėlto tai, kaip visa tai yra patiekiama, šiame restorane irgi galima būtų pavadinti stebuklu, o galbūt tiksliau – kūriniu. „Stebukluose“ dienos pietūs nėra paprasti ir juos yra įvertinusi lojali verslo susitikimus restorane mėgstanti surengti publika.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Pirmas užkandis
Hamachi ceviche, kombu sultinys, apelsinai, kalendra
Antras užkandis
Wonton virtiniai su krevetėmis, langustų sultinio padažas, šiso lapai
Karštas patiekalas
Anties krūtinėlė, spanguolės, saldi bulvė, pedro ximenez padažas
Desertas
Moliūgų pyragas, svarainių ledai
Gynėjų g. 14, Vilnius
Virtuvės šefas – Edvardas Tarasevičius
Rezervacijai:
8 694 98978
www.facebook.com/stebuklai.restoranas/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – III 14:00-17:00
IV – VI 14:00 – 22:00
VII 14:00 – 17:00