Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Šis, sultingus steikus siūlantis restoranas, turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti atskirai grilyje keptų daržovių garnyrus kaip puikią alternatyvą vegetarams.

 Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Foie gras paštetas, patiekiamas su serbentų želė, marinuotomis garstyčiomis ir skrudintos brioche duonos riekele

 arba

Keptas avokadas su daržovių ratatouille ir kietuoju sūriu

***

Anties krūtinėlė, kepta ant raudonojo kedro lentelės. Patiekiama su keptais kiodžia ir geltonaisiais burokėliais, glazūruotais medumi ir pagardintais pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis saldžiomis bulvytėmis ir pelėsiniu sūrio padažu

arba

Grilyje užkepta baramundžių žuvų filė su andalūzišku kreminiu pomidorų pagardu. Patiekiama su skrudinta grilyje ciabatta

arba

Brandintos jautienos nugarinės New York strip kepsnys (200 g). Patiekiamas su keptomis morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir juodųjų pipirų padažu

***

Šokoladiniai putėsiai su aviečių coulis

A. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas

Rezervacijai:

Rezervacija internetu

8 612 35200

info@meat.lt

www.meat.lt

https://www.facebook.com/MeatSteakHouse/

Degustacijų patiekimo laikas:

I – IV 16:30 – 23:00

V 16:30 – 24:00

VI 14:00 – 24:00

VII 14:00 – 19:00