Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Šis, sultingus steikus siūlantis restoranas, turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti atskirai grilyje keptų daržovių garnyrus kaip puikią alternatyvą vegetarams.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Foie gras paštetas, patiekiamas su serbentų želė, marinuotomis garstyčiomis ir skrudintos brioche duonos riekele
arba
Keptas avokadas su daržovių ratatouille ir kietuoju sūriu
***
Anties krūtinėlė, kepta ant raudonojo kedro lentelės. Patiekiama su keptais kiodžia ir geltonaisiais burokėliais, glazūruotais medumi ir pagardintais pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis saldžiomis bulvytėmis ir pelėsiniu sūrio padažu
arba
Grilyje užkepta baramundžių žuvų filė su andalūzišku kreminiu pomidorų pagardu. Patiekiama su skrudinta grilyje ciabatta
arba
Brandintos jautienos nugarinės New York strip kepsnys (200 g). Patiekiamas su keptomis morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, ančių taukuose gruzdintomis bulvytėmis ir juodųjų pipirų padažu
***
Šokoladiniai putėsiai su aviečių coulis
A. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas
Rezervacijai:
8 612 35200
https://www.facebook.com/MeatSteakHouse/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – IV 16:30 – 23:00
V 16:30 – 24:00
VI 14:00 – 24:00
VII 14:00 – 19:00