Restorano PACAI virtuvė yra orientuota į aukščiausios kokybės produktus ir nepriekaištingą atlikimo techniką, neribojant savęs geografija ar kanonais. Viešbučio restorane svarbiausia yra svečias ir jo poreikiai, todėl nenustojame ieškoti aukso vidurio tarp gastronominio potyrio ir atpalaiduojančios atmosferos. Ypatingą dėmesį skiriame vynui, mūsų vyno rūsyje ilsisi virš 400 skirtingų vyno rūšių, laukiančių savo svečio. Šefas Arnor Ingi Bjarkason kurdamas meniu įterpia islandiškos virtuvės elementų praturtindamas skonių sluoksniais įkvėptais Azijos ar Prancūzijos. Mūsų pašaukimas yra svetingumas, pagarba savo amatui ir dėmesys detalėms.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Vytinta Menkė | Deginto Sviesto Emulsija | Fermentuotos Juržolės
Pirmas Patiekalas
Lengvai Marinuota Menkė | Vištienos Ir Miso Sviesto Padažas |Fermentuotos Mėlynės
Pagrindinis Patiekalas
Ėriena | Fermentuoti Rabarbarai Ir Burokėliai | Topinambų Piurė
Desertas
Saulėgrąžų Pyragas | Obuolių Kompotas | Topinambų Ledai
Petit Four
„ástarpungur“ | Pasukų Karamelė
Didžioji g. 7-1, Vilnius
Virtuvės šefas – Arnór Ingi Bjarkason
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 633 80 287
https://www.facebook.com/HotelPACAI
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 12:00 – 15:00