
Legendinis restoranas Vilniuje nuo 1959 m.
Vilniuje Gedimino pr. 23 įsikūręs restoranas „Neringa“ – vienas ryškiausių XX amžiaus 6-ojo dešimtmečio lietuviškos architektūros kūrinių. Nuo pat įsikūrimo tai buvo kultinė bohemos, inteligentijos susibūrimo vieta, o savo dvasią, stilių ir interjerą restoranas išsaugojo iki šių dienų.
Restoranas „Neringa“ puikiai tinka įvairioms progoms paminėti – šeimos vakarėlis, nedidelė jauki vakarienė, jubiliejus ar iškili vestuvių šventė – mes pasirūpinsime puikiu maistu ir jaukia atmosfera. Restoraną sudaro keturios erdvės: vestibiulis, baras, didžioji 120-ies vietų salė ir mažoji, iki 50-ies žmonių talpinanti salė. Nesvarbu, ar Jūsų proga maža ar didelė – mes padėsime ją paversti ypatinga! Restoranas atstovauja europietišką virtuvę, bet tuo pačiu didelį dėmesį skirią tradiciniams patiekalams, kurie metai iš metų nepalieka valgiaraščio. be jokios abejonės, Neringa restorano perlas yra „Kyjivo“ kotletas.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis
Neringos sultinys su pyragėliu
Pagrindinis patiekalas
Neringos „Kyjivo“ kotletas
pasirinkite garnyrą su šviežiomis daržovėmis arba tradicinį troškintų daržovių
Desertas
Smetoniškas juodos duonos ir aguonų tortas
***
Į kainą įskaičiuota karštieji gėrimai bei stalo vanduo
Gedimino pr. 23, Vilnius
Virtuvės šefė – Honorata Lyndo
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 678 15 569
https://neringavilnius.com/lt/restoranas/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 12:00 – 22:00