Legendinis restoranas Vilniuje nuo 1959 m.

Vilniuje Gedimino pr. 23 įsikūręs restoranas „Neringa“ – vienas ryškiausių XX amžiaus 6-ojo dešimtmečio lietuviškos architektūros kūrinių. Nuo pat įsikūrimo tai buvo kultinė bohemos, inteligentijos susibūrimo vieta, o savo dvasią, stilių ir interjerą restoranas išsaugojo iki šių dienų.

Restoranas „Neringa“ puikiai tinka įvairioms progoms paminėti – šeimos vakarėlis, nedidelė jauki vakarienė, jubiliejus ar iškili vestuvių šventė – mes pasirūpinsime puikiu maistu ir jaukia atmosfera. Restoraną sudaro keturios erdvės: vestibiulis, baras, didžioji 120-ies vietų salė ir mažoji, iki 50-ies žmonių talpinanti salė. Nesvarbu, ar Jūsų proga maža ar didelė – mes padėsime ją paversti ypatinga! Restoranas atstovauja europietišką virtuvę, bet tuo pačiu didelį dėmesį skirią tradiciniams patiekalams, kurie metai iš metų nepalieka valgiaraščio. be jokios abejonės, Neringa restorano perlas yra „Kyjivo“ kotletas.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandis

Neringos sultinys su pyragėliu

Pagrindinis patiekalas

Neringos „Kyjivo“ kotletas

pasirinkite garnyrą su šviežiomis daržovėmis arba tradicinį troškintų daržovių

Desertas

Smetoniškas juodos duonos ir aguonų tortas

***

Į kainą įskaičiuota karštieji gėrimai bei stalo vanduo

Gedimino pr. 23, Vilnius

Virtuvės šefė – Honorata Lyndo

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 678 15 569

restoranas@neringavilnius.com

https://neringavilnius.com/lt/restoranas/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 12:00 – 22:00