
Restoranas, įsikūręs urbanistinio stiliaus „Courtyard Vilnius City Center“ viešbutyje, išsiskiria skandinavijos įkvėptu interjeru su žemiškų tonų potėpiais. „Solt Dining“ yra Šiaurės Europos ir Baltijos šalių skonius jungianti moderni virtuvė, kurioje pagrindiniu smuiku groja lietuviški produktai. Restorano meniu nėra didelis, tačiau pristatantis save per sezoniškumą ir šiuolaikinę patiekalų interpretaciją.
Degustacinio meniu pristatymas
Pavasario gaivos ir pirmųjų saulės spindulių įkvėptas degustacinis valgiaraštis.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Salotos su minkštu ožkos sūriu ir braškėmis
Karštas patiekalas
Žemoje temperatūroje kepta kalakuto filė su riešutų plutele, brokolių kremu, savojinio kopūsto balandėliu ir jaunais burokėliais
arba
Lašišos filė su kepintais smidrais, žirneliais, raudonųjų ikrų padažu
Desertas
Tartalete su mango čiatniu ir rabarbarų ledais
Rinktinės g. 3, Vilnius
Virtuvės šefas – Jevgenij Volkov
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 520 70 707
restaurant@courtyardvilnius.com
https://www.facebook.com/SoltDining/
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 17.00 – 22.00