Griliuotas raudonojo tuno kepsnys su pistacijomis, griliuotų daržovių – uogų salotomis
„St. Valentino“ – vienas iš pirmųjų itališkos virtuvės restoranų Vilniuje, skaičiuojantis 22 gyvenimo metus, turintis savo istoriją ir ištikimiausių svečių ratą, kurie čia lankosi nuo pirmos atidarymo dienos. Pačioje senamiesčio širdyje svečiai laukiami nuo ankstyvų pusryčių iki vėlyvos tradicinės itališkos vakarienės. „St. Valentino“ restoranas didžiuojasi autentiška itališka virtuve, pačių su meile gamintais makaronais, ravioliais ir produktais, kurie atkeliauja tiesiai iš Italijos ūkių. Kas dieną kviečiame verslo pietų, organizuojame banketus, furšetus, šeimos šventes.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Šiltas užkandis
Griliuotas itališkas Tomino sūris su cukinijomis, šiltomis bolivinėmis balandomis ir daržovėmis
Pagrindinis patiekalas
Griliuotas raudonojo tuno kepsnys su pistacijomis, griliuotomis daržovėmis ir šviežių uogų salotomis
Desertas
Švelnus itališkas grietinėlės desertas panna cotta su karamelizuotais rabarbarais, šviežiomis braškėmis ir traškiais sausainių trupiniais
Ir pabaigai
Tradiciškai naminis Limoncello
Vilniaus g. 47 / Trakų g. 18, Vilnius
Virtuvės šefas – „St. Valentino“ virėjų komanda
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
8 652 65777 arba 8 523 14198
https://www.facebook.com/stvalentinorestoranas/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 12:00 – 21:00