Stebuklai slypi ypatingame paprastume. Tai aukščiausios kokybės mėsa ir daržovės. Tai spragsinčios žarijos krosnyje, kurioje ant grotelių čirška šviežia žuvis. Tai išlaikomas patiekalų sezoniškumas, kruopštumas ir dėmesys kiekvienoje lėkštėje. Prisiminimus kuriantys spalvų ir tekstūrų deriniai. Visai tai restorano įkūrėjo ir virtuvės meistro Martyno Praškevičiaus vertybės. Nuo darbingų verslo pietų susitikimų, iki šventiškų vėlyvųjų pusryčių ir ramių, romantiškų vakarų restoranas buria stebuklingas akimirkas.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Šukutė, langustų sultinio padažas, žaliųjų citrinų žievelė, nasturtos
***
Smidrai, žemoje temperatūroje virtas kiaušinis, lazdynų riešutai, fetos sūris, lazdynų riešutų padažas, bazilikai
***
Marmurinis ešerys, salierų sultinio padažas, moliuskai, karamelizuotų kalafiorų tyrė, petražolės, petražolių aliejus
***
Kokosų kremas, pasiflorai, mangai, pasiflorų ledai, citrinų sniegas
Gynėjų g. 14, Vilnius
Virtuvės šefas – Julius Valatkevičius
Siūlomo Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 eurų
Rezervacijai:
8 694 98978
https://www.facebook.com/stebuklai.restoranas
Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 12:00 -17:00
VI – VII 14:00 – 17:00