
Restoranas „Stikliai“ šalyje ir už jos ribų garsėja rafinuotais skoniais, aukšta aptarnavimo kultūra, elegancija ir subtilia prabanga. Tai – vienas geriausiai Lietuvoje vertinamų restoranų, kurio istorija prasidėjo dar 1987 metais ir tęsiasi iki šių dienų.
„Stiklių“ meniu rasite lietuviškais akcentais paįvairintus europietiškos virtuvės patiekalus, ruošiamus pagal prancūziškas technikas. Restorano virtuvės šefas itin vertina vietinę produkciją – didžioji dalis šviežių daržovių, vaisių, uogų ir prieskoninių žolelių yra užauginama „Stikliams“ priklausančiame natūriniame ūkyje Dubingiuose.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Užkandis
Tunų tataki, imbierinio žuvies sultinio želė, avokadų ledai, sojų pupelės
Karštas užkandis
Keptas sviestinis moliūgas, Shimeji grybai, lazdyno riešutų ir grybų putėsiai, anyžiai, klevų sirupas
Pagrindinis patiekalas
Ėriuko mentės confit, bulguras, pomidorų concassé, baklažanų „ikrai“
Arba
Žemoje temperatūroje gaminta lašiša, pastarnokų piurė, pankoliai, bergamotė, tapijoka
Desertas
„Juodasis miškas“ – šokoladas, šokolado putėsiai, vyšnios, vyšnių ledai
Gaono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Rytis Kairys
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 5 264 9580
https://www.stikliai.com/restoranas/
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VI 17:00 – 23:00