Modernios tradicinių Meksikos patiekalų interpretacijos, jaukūs šimtamečio vienuolyno skliautai ir gaivios margaritos nukels jus tiesiai į Meksiką – tegul nors ir porai valandų, tačiau įspūdis išliks ilgam.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Pasitikimo Gėrimas

Naminė sangrita

tekila (arba be) / pomidorų sultys / raudonoji salsa / citrusai

Komplimentas

Naminė bananų duona

plaktas sviestas / laimo žievelė

Pradžiai

Tostada su aštuonkoju

gvakamolė / naminė sezamų tostada / pico de gallo / raudonoji salsa / ridikėliai / salsa macha emulsija / kalendros daigai

Užkandis

Ėrienos Taco

~12 h. troškinta ėriuko kulninės mėsa adobo padaže / naminė kukurūzų tortilija / gvakamolė / salsa fresca su granatais ir mėta / marinuoti svogūnai / kalendra / odelės traškutis

Pagrindinis patiekalas

Jautienos krūtininė Barbacoa padaže

~8 h. ąžuolu rūkyta plėšyta jautiena / kukurūzų molė / daikonas / juodasis ridikas / valgomasis ridikas / mikrožalumynų daigai / salsa macha / skrudintos sėklos ir riešutai

Desertas

Meksikietiška čiūra

vanilinis cukranendrių cukrus / cinamonas / laimo žievelė / šokolado padažas

***

Tekilos arba vyno derinimo su maistu kaina asmeniui – €21

Visų šventųjų g. 5-23, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Samavičius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 5 203 0461

restoranas@casapeligrosa.lt

https://www.facebook.com/Casa-Peligrosa-458300071022579/

Degustacijų pateikimo laikas:

II – V 17:00 – 22:00

VI – VII 13:00 – 22:00