Modernios tradicinių Meksikos patiekalų interpretacijos, jaukūs šimtamečio vienuolyno skliautai ir gaivios margaritos nukels jus tiesiai į Meksiką – tegul nors ir porai valandų, tačiau įspūdis išliks ilgam.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Pasitikimo Gėrimas
Naminė sangrita
tekila (arba be) / pomidorų sultys / raudonoji salsa / citrusai
Komplimentas
Naminė bananų duona
plaktas sviestas / laimo žievelė
Pradžiai
Tostada su aštuonkoju
gvakamolė / naminė sezamų tostada / pico de gallo / raudonoji salsa / ridikėliai / salsa macha emulsija / kalendros daigai
Užkandis
Ėrienos Taco
~12 h. troškinta ėriuko kulninės mėsa adobo padaže / naminė kukurūzų tortilija / gvakamolė / salsa fresca su granatais ir mėta / marinuoti svogūnai / kalendra / odelės traškutis
Pagrindinis patiekalas
Jautienos krūtininė Barbacoa padaže
~8 h. ąžuolu rūkyta plėšyta jautiena / kukurūzų molė / daikonas / juodasis ridikas / valgomasis ridikas / mikrožalumynų daigai / salsa macha / skrudintos sėklos ir riešutai
Desertas
Meksikietiška čiūra
vanilinis cukranendrių cukrus / cinamonas / laimo žievelė / šokolado padažas
***
Visų šventųjų g. 5-23, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Samavičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 5 203 0461
https://www.facebook.com/Casa-Peligrosa-458300071022579/
Degustacijų pateikimo laikas:
II – V 17:00 – 22:00
VI – VII 13:00 – 22:00