Restoranas garsėja savo grilio patiekalais ir mažais stebuklais. Nors patiekalai atrodo įspūdingai, tačiau lėkštėje triumfuoja skonis. Stebuklai čia slypi paprastume. Daugiausiai lemia švieži ir kokybiški produktai, tarpusavyje derantys skoniai ir meistriškas pateikimas neapkraunant patiekalo nereikalingomis detalėmis.
Restorano valgiaraštis keičiasi kiekvieną sezoną, tačiau ištikimi gerbėjai mėgstamų patiekalų nepasiges: tuno ar jautienos tartaras, burata su pistacijų kremu išlieka visus metus. Restoranas taip pat garsėja savo vėlyvaisiais pusryčiais: Benedikto ar meksikietiški kiaušiniai, purūs varškėčiai, angliški pusryčiai savaitgaliais suburia miesto gurmanus.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo komplimentas
Jautienos uodegų ir kaulų čiulpų kroketai, rūkyto ungurio majonezas
Užkandis
Tuno tataki, degintas agurkas, žaliųjų žirnelių ir wasabi humusas
Karštas Patiekalas
Ėriuko šonkauliai, jeruzales artišokai, confit eringi, marinuoti shimieji, karamelizuotų svogūnų ir laiškinio česnako padažas
Desertas
Sticky toffee pudding, Žemes riešutų ledai
S. Gucevičiaus g. 1, Vilnius
Virtuvės šefas – Mantas Mikelskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Rezervacijai:
+370 694 98 978
https://www.facebook.com/search/top?q=stebuklai
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 15:00 – 22:00