Restoranas garsėja savo grilio patiekalais ir mažais stebuklais. Nors patiekalai atrodo įspūdingai, tačiau lėkštėje triumfuoja skonis. Stebuklai čia slypi paprastume. Daugiausiai lemia švieži ir kokybiški produktai, tarpusavyje derantys skoniai ir meistriškas pateikimas neapkraunant patiekalo nereikalingomis detalėmis.

Restorano valgiaraštis keičiasi kiekvieną sezoną, tačiau ištikimi gerbėjai mėgstamų patiekalų nepasiges: tuno ar jautienos tartaras, burata su pistacijų kremu išlieka visus metus. Restoranas taip pat garsėja savo vėlyvaisiais pusryčiais: Benedikto ar meksikietiški kiaušiniai, purūs varškėčiai, angliški pusryčiai savaitgaliais suburia miesto gurmanus.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentas

Jautienos uodegų ir kaulų čiulpų kroketai, rūkyto ungurio majonezas

Užkandis

Tuno tataki, degintas agurkas, žaliųjų žirnelių ir wasabi humusas

Karštas Patiekalas

Ėriuko šonkauliai, jeruzales artišokai, confit eringi, marinuoti shimieji, karamelizuotų svogūnų ir laiškinio česnako padažas

Desertas

Sticky toffee pudding, Žemes riešutų ledai

S. Gucevičiaus g. 1, Vilnius

Virtuvės šefas – Mantas Mikelskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 694 98 978

katedra@stebuklai.com

https://www.facebook.com/search/top?q=stebuklai

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 15:00 – 22:00