
Two senses – du potyriai: restoranas ir baras kartu. Ugnis virtuvėje ir ledas bare. Two senses įkvėpimas – lietuviška virtuvė, lokalūs sezoniniai produktai, pateikti šiuolaikiškai ir moderniai. Čia daugiau dėmesio potyriams: sezoniniams ingredientams, jaukiai atmosferai, kokteiliams, gastronominei kultūrai.
Degustacinio meniu pristatymas
22 skonių spalvos atsiskleis 3 patiekalų meniu, sukurtame iš lokalių produktų ir sezoninių skonių.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 Eur
Sriuba
Šalta smidrų sriuba
Putpelių kiaušinis | Pasukos | Ridikėliai | Agurkų ikrai | Jaunos bulvės | Kanapės
Pagrindinis patiekalas
Jautiena
Kruopainis | Laukiniai grybai | Daržovės | Amarantas | Jautienos sultinio padažas
Desertas
Morengas | Riešutai | Burbono vanilės ir maskarponės putėsiai | Aviečių gelis | Šviežios uogos
K. Donelaičio g. 27, Kaunas
Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 20 Eur
Rezervacijai:
+370 37 306 226
https://www.facebook.com/twosenses.restaurant
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 12.00 – 22.00