Vanille Lounge“ – tai restoranas-baras Vilniaus centre, pačioje Vilniaus gatvės širdyje. Sostinei ilgą laiką trūko vietos, kur būtų galima kokybiškai pavalgyti, ši vieta skirta ne tik jaukiam vakaro praleidimui su draugais ar šeima, bet ir sočiai vakarėlio pabaigai.

Restorano asortimentas yra paremtas Geriausiais lietuvių augintojų ir sūrių gamintojų produktais ir, žinoma, gamta, kurios dėka svečiai gali ragauti skirtingus šiuolaikinės Europietiškos virtuvės patiekalus priklausomai nuo metų laiko. Patiekalus, kurie jaunų – tarptautinę gastronomijos mokslų patirtį sukaupusių meistrų rankose sugrąžins malonumą mėgautis maistu.

Virtuvės komandos prioritetai: Pirmiausiai- pasiruošimas. Pagarba žaliavai ir svečiui, sau ir kolektyvui.

Degustacinio meniu pristatymas

Degustacinis meniu yra paremtas pavasariu, kurio visi išsiilgę laukiame ištisus metus. Tai ne tik nuo pirmosios pavasarinės saulės prisirpusios gėrybės, bet ir mūsų kėlionių po Aukštaitijos miškus rastos gėrybės, kurios be sodrių spalvų pasiųlysiančios ir paslaptingų, neįprastų skonių.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Pasitikimo užkandis (Amuse-Bouche)

Degintų Eglės sakų duona su puriu kadagio uogų sviesteliu

Užkandis

Vaivorykštinio upėtakio ceviche

Pagrindinis patiekalas

Juozo Monkevičiaus ūkyje išauginto šamo file /Jeruzalės artišoko gratinas/Laukinių apinių-dilgėlių pesto/mikrožalumynai

Desertas

Traškutis su plakta jaunų pušies konkoriežių panakota

Vilniaus g. 29, Vilnius

Virtuvės šefas – Valdas Stasiūnas su jaunų šefų komanda: Augustas Jurgelis, Julius Lochmotko, Greta Matulaitė, Renatas Jakovlevas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 602 22 454

info@vanillelounge.lt

https://vanillelounge.lt/ 

https://www.facebook.com/vanillelounge

Degustacijų pateikimo laikas:

II – VII 17.00 – 21.00