Surr – restorano pavadinimas kilo mąstant apie komandą, apie naują patirtį Pietų Lietuvoje (ispaniškai pietūs – Sur), apie tai kas neįtikėtina ir nerealiai realu – SURRealu.
Visada supratome, kad restoranas yra ne sienos ar baldai, ne auksiniai įrankiai ar brangios lėkštės – restoranas mums tai žmonės kurie savo atsidavimu sukuria emociją, gėrimą ir žinomą maistą. Energetika kuria gali pasitikėti, kurioje norisi būti, į kurią norisi sugrįžti. Norėdami apibendrinti tai ką darome kartu su komanda, kartu su partneriais ir žinoma kartu su mūsų svečiais atradome tam tinkamiausią žodį – Surr – pietų Lietuvoje kai kas neįtikėtino ir surrealaus. Susitikime, atraskime vieni kitus.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis
Raugo duonos riekė su obuolių džemu ir lašiniais
Pagrindinis patiekalas
Kepta burrata
Filo tešla / morkų kremas / jogurtas / ndujos aliejus / traškūs avinžirniai ir riešutai / gremolata
Arba
Sviestažuvė
Saliero kremas su rūkyta žuvimi / savojos kopūstas / pavasarinės daržovės / traškūs grikiai
Desertas
Juodasis auksas
Brownie / juodojo šokolado musas / šaltalankių cremeux / apelsinų gelis
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Jaučio liežuvis
Rraugo vaflis / krienų kremas / ančiuvių majonezas / žolelės /šoninės/kmynų trupiniai
Pagrindinis patiekalas
Sviestažuvė
Saliero kremas su rūkyta žuvimi / savojos kopūstas / pavasarinės daržovės / traškūs grikiai
Arba
Pavasarinis viščiukas
Jamaican jerk prieskoniai / šakninės daržovės / gravy / nduja
Desertas
Juodasis auksas
Brownie / juodojo šokolado musas / šaltalankių cremeux / apelsinų gelis
Kurorto g. 3, Druskininkai
Virtuvės šefas – Gabrielius Zajac
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur ir 40 Eur
Rezervacijai
+370 633 77 000
www.facebook.com/restoranasSURR
Degustacijų pateikimo laikas:
I–VII 18.00 – 22.00