Surr – restorano pavadinimas kilo mąstant apie komandą, apie naują patirtį Pietų Lietuvoje (ispaniškai pietūs – Sur), apie tai kas neįtikėtina ir nerealiai realu – SURRealu.

Visada supratome, kad restoranas yra ne sienos ar baldai, ne auksiniai įrankiai ar brangios lėkštės – restoranas mums tai žmonės kurie savo atsidavimu sukuria emociją, gėrimą ir žinomą maistą. Energetika kuria gali pasitikėti, kurioje norisi būti, į kurią norisi sugrįžti. Norėdami apibendrinti tai ką darome kartu su komanda, kartu su partneriais ir žinoma kartu su mūsų svečiais atradome tam tinkamiausią žodį – Surr – pietų Lietuvoje kai kas neįtikėtino ir surrealaus. Susitikime, atraskime vieni kitus.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandis

Raugo duonos riekė su obuolių džemu ir lašiniais 

Pagrindinis patiekalas

Kepta burrata

Filo tešla / morkų kremas / jogurtas / ndujos aliejus / traškūs avinžirniai ir riešutai / gremolata 

Arba

Sviestažuvė 

Saliero kremas su rūkyta žuvimi / savojos kopūstas / pavasarinės daržovės / traškūs grikiai 

Desertas

Juodasis auksas

Brownie / juodojo šokolado musas / šaltalankių cremeux / apelsinų gelis

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Jaučio liežuvis

Rraugo vaflis / krienų kremas / ančiuvių majonezas / žolelės /šoninės/kmynų trupiniai

Pagrindinis patiekalas

Sviestažuvė 

Saliero kremas su rūkyta žuvimi / savojos kopūstas / pavasarinės daržovės / traškūs grikiai 

Arba

Pavasarinis viščiukas 

Jamaican jerk prieskoniai / šakninės daržovės / gravy / nduja

Desertas

Juodasis auksas

Brownie / juodojo šokolado musas / šaltalankių cremeux / apelsinų gelis

Kurorto g. 3, Druskininkai

Virtuvės šefas – Gabrielius Zajac

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur ir 40 Eur 

Rezervacijai

+370 633 77 000

administracija@surr.lt 

www.facebook.com/restoranasSURR

Degustacijų pateikimo laikas:

I–VII 18.00 – 22.00