Naujas restoranas-vyno baras, Užupyje. Talpina iki 30 svečių.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Jautienos tartare su graikiniais riešutai (Armėnija)
Pagrindinis patiekalas
Rūkyta ir brandinta sūryme anties krūtinėlė su šakniavaisiais ir klevų sirupu (Kanada)
Desertas
Šokoladinis cremeux su vyšnių compoté ir fermentuotais čili pipirias (Prancūzija)
Arba VEGAN
Užkandis
Pinsa romana su figomis ir vytintais burokėliais (Italija)
Pagrindinis patiekalas
Skrudintas žiedinis kopūstas su grybais ir jūros žolėmis (Japonija)
Desertas
Šafrano sirupe virtos kriaušės su pecano reišutais (Indija)
Užupio g. 22-3, Vilnius
Virtuvės šefas – Paulius Janušas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 640 84 252
Degustacijų pateikimo laikas:
III – V 16:00 – 22:00
III –VII 11:00 – 22:00