
Įvairių pasaulio šalių virtuvė, skonių jūra be E621, kasdien kintantis meniu, gaminam tik tai ką turim šviežio, o ir dirbam su visa gražia šeima, klientų pas mus nėra, yra tik svečiai. Produktus perkam tik iš ekologinių ūkių, o meniu sugalvojam iš to ką turim šviežio. Dažnai keliaujam, ieškom, ragaujam įdomybių, priekonius irgi vežamės patys.
O temą šios dienos padiktuoja išskirtiniai produktai. Esam lėto masito koncepcijos palaikytojai, tad viską gaminame šviežiai ir gražiai, pagaminto nieko neturim, nebent mūsų ruoštos rudens derliau gėrybės, ar raugintos daržovės, tai pas mus šventa!!!!
Virtuvės koncepcija: prisiminimai iš kilmingos šeimos virtuvės, bei kelionių įspūdžiai, kaip mes sakom, sutaupot skrydžiui, nes pas mus net į Keniją nuskrist galit!!!! Visuomet galima paragauti ir Italijos, ir Ispanijos ir Gruzijos ir Ukrainos ir Lietuvos ir Portugalijos, o šį kartą kviečiame į kelionę laiku, į Smetonišką virtuvę, kuri diktavo maisto madas visame pasaulyje!!!
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis
Smetoniškas ėrienos paštetas
Mūsų fermentuotų daržovių assorti
Sriuba
Firminė „Kacės virtuvėlės“ svogūnų sriuba
Pagrindinis patiekalas
Zrazai Smetoniškai su baravykais
Desertas
Spanguolių kisielius su plakta grietinėle
Arba vegetariškas meniu
Užkandis
Ekologiškų ropių užkandis
Sriuba
Rudeninių gėrybių sriuba
Pagrindinis patiekalas
Įdaryta paprika daržovėmis ir kitomis gėrybėmis
Desertas
Čia sėklų desertas su kokosų pienu, bei namine uogiene.
Aušros vartų 19, Vilnius
Virtuvės šefė – Jurgita Minderytė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 618 06 006
https://www.facebook.com/kacesvirtuvele1
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 17:00 – 22:00