Užkandis

Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis

Darius Dabrovolskas   Restorano „Moon“ virtuvės šefas. Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Stambiai pjaustytos lašišos tartaras su smidrais ir braškėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g šviežios lašišos filė3 vnt. smidrų2 vnt. šviežių braškių1/2 ridikėlio3 - 4 vnt. svogūnų stiebų1/4 citrinos alyvuogių aliejaus druskos cukraus pipirų2 v. š. Ponzu padažo2 a. š. rytietiško žuvies padažo žalumos papuošimui Porcijos: Ingredientai 100 g šviežios lašišos filė3 vnt. smidrų2 vnt. šviežių braškių1/2 ridikėlio3 -...

Skaityti daugiau

Žemoje temperatūroje keptos riebiųjų ančių kepenėlės su svogūnų džemu

Žemoje temperatūroje keptos riebiųjų ančių kepenėlės su svogūnų džemu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žemoje temperatūroje keptos riebiųjų ančių kepenėlės su svogūnų džemu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 70 g šviežių riebiųjų ančių kepenėlių (foie gras de canard),10–15 g mėgstamų, lengvai marinuotų sezoninių daržovių (pavyzdžiui, cukinijų, raudonųjų paprikų, vyšninių pomidorų)3-4 vnt. lengvai marinuotų voveraičių1 trumpai marinuotos figos10 g raudonųjų svogūnų džemo. Porcijos: Ingredientai 70 g šviežių riebiųjų ančių kepenėlių (foie gras de canard),10–15 g mėgstamų, lengvai marinuotų sezoninių daržovių...

Skaityti daugiau

Burokėlių humusas

Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Burokėlių humusas Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 6 15min Porcijos 6 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a. š. citrinos žievelės žiupsnis druskos žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 400 g konservuotų ar virtų avinžirnių200 g virtų burokėlių3 v. š. alyvuogių aliejaus1 skitelė česnako1 a. š. tahini pastos2 a. š. citrinos sulčių,1 a....

Skaityti daugiau

Figų ir Serrano kumpio kąsneliai

Figų ir Serrano kumpio kąsneliai Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Figų ir Serrano kumpio kąsneliai Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 5min Porcijos 4 Gaminimo laikas 5min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g Serrano kumpio150 g mocarelos rutuliukų8 vnt. šviežių figų1 šakelė šviežių mėtų Porcijos: Ingredientai 100 g Serrano kumpio150 g mocarelos rutuliukų8 vnt. šviežių figų1 šakelė šviežių mėtų Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Figas peiliu supjausykite į puseles arba ketvirčius.Ant medinių smeigtukų verkite figas, suvyniotą kumpį, mėtų lapelius bei mocarelos gabalėlius. Maistinė...

Skaityti daugiau

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š. grūdėtų garstyčių4 v. š. vandens žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest