Užkandis

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š. grūdėtų garstyčių4 v. š. vandens žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š....

Skaityti daugiau

Pomidorų ir bazilikų salsa

Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pomidorų ir bazilikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 10min Porcijos 4 Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Ingredientai 5 pomidorai1 sauja šviežių bazilikų3 skiltelės česnako3 v. š. alyvuogių aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų kvietinė duona Porcijos: Patiekalo tipas Užkandis Gaminimo instrukcijos Smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus bei svogūnus.Susmulkinkite bazilikus. Ęesnakus išspauskite spaustuku.Pomidorus apibarstykite druska ir...

Skaityti daugiau

Jautienos guliašas su alyvuogėmis

Jautienos guliašas su alyvuogėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos guliašas su alyvuogėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 3 50min Porcijos 3 Gaminimo laikas 50min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos guliašui400 g kapotų pomidorų savose sultyse100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų100 g raudonųjų pupelių20 g šviežių bazilikų100 g raudonųjų svogūnų1 vnt. česnakinės duonelės Porcijos: Ingredientai 450 g „Utenos mėsos“ buliaus mėsos guliašui400 g kapotų pomidorų savose sultyse100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų100 g raudonųjų pupelių20 g šviežių bazilikų100 g...

Skaityti daugiau

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu

Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žirnelių ir mėtų spurga su vasabių majonezu ir petražolių duonos traškučiu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Žirnelių ir mėtų spurgoms1 v. š. miltų100 g sviesto200 ml pieno300 g žirnelių1 vnt. svogūno1 saujos mėtų1 vnt. kiaušinio japoniškų "Panko" džiūvesėlių druskos pipirų aliejaus kepimuiVasabių majonezui40 g kaiušinių trynių0,5 v. š. garstyčių0,5 v. š. baltojo vynoo,5 v. š. medaus Wasabi pastos100 g alyvuogių aliejaus200 g augalinio...

Skaityti daugiau

Brandinto didkepsnio tartaras

Brandinto didkepsnio tartaras Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Brandinto didkepsnio tartaras Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 10min Porcijos 2 Gaminimo laikas 10min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 200 g brandintos jautienos filė1 smulkiau pjaustyto valgomojo svogūnėlio1 v. š. smulkiai pjaustytų kaparių1/2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių1 karnišono10 lašų tabasko padažo1 kiaušinio trynio1/2 v. š. trumų aliejaus Porcijos: Ingredientai 200 g brandintos jautienos filė1 smulkiau pjaustyto valgomojo svogūnėlio1 v. š. smulkiai pjaustytų kaparių1/2 v. š. smulkiai pjaustytų petražolių1 karnišono10 lašų tabasko padažo1 kiaušinio trynio1/2 v....

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest