Restauruotuose Vainų rūmuose įsikūręs restoranas 14Horses siekia į Vilniaus gastronominę erdvę įnešti daugiau tvariai auginto, sezoniško, “iš lysvės į lėkštę” principu ruošto maisto.

Šefas Rokas Vasiliauskas patiekalams naudoja savame ūkyje Farmers Circle augintus ekologiškus bei kitų mažų Lietuvos ūkių produktus. Skonių paletei papildyti – natūralių ir biodinaminių vynų korta.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Šefo Koplimentas ir duona su sviestu
Užkandis I
Starkis, 12 mėnesių 14 horses sojos padažas, traški starkio oda
Užkandis II
Kreminė džiovintų miško grybų sriuba, sūrio „Baltukas“ putėsiai, svirpliai
Pagrindinis patiekalas
4 savaites brandinta Black Angus jautienos nugarinė , bulvė, svogūnų džemas, marinuotos garstyčios
Desertas
„Pyragėlis“ – salyklo biskvitas, svarainių kremas, šilbaravykių ledai

Dominikonų g. 11, Vilnius

Virtuvės šefas – Rokas Vasiliauskas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 612 50 845

14horses@bfr.lt

http://www.14horses.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

III – VI 17:30 –  20:00