
Mūsų įkvėpimas – lietuviška virtuvė, lokalūs produktai, maisto ir gėrimų dermė. Čia daugiau dėmesio skiriame sezoniniams ingredientams, jaukiai atmosferai, kokteiliams, gastronominei kultūrai.
Kurdami meniu galvojome, kuo kvepia mūsų sodai, kokius prisiminimus kelia mūsų sezonai, kokie skoniai gimsta mūsų ūkiuose, ką dovanoja mūsų miškai ir upės. Tradicinius lietuviškus produktus stengiamės atkurti naujai, atskleisti natūralius skonius bei rinktis tvarius produktus.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Šefo komplimentas
Naminė ruginė duona su kanapėmis ir miško grybais
Užkandis
Jautienos liežuvis & skruostas
Burokėlių sultyse fermentuoti žiediniai kopūstai, traškios bulvytės, jautienos drebučiai, krienų kremas su petražolėmis, mikro žalumynai
Karštas patiekalas
Arktinė palija
Šakninio saliero kremas, karamelizuotas salieras, druskoje kepti burokėliai, lapiniai kopūstai, laiškinių česnakų padažas
Desertas
Napaleonas su juodaisiais serbentais
Donelaičio g. 27, Kaunas
Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 640 25 879
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 12:00 – 23:00