Mūsų įkvėpimas – lietuviška virtuvė, lokalūs produktai, maisto ir gėrimų dermė. Čia daugiau dėmesio skiriame sezoniniams ingredientams, jaukiai atmosferai, kokteiliams, gastronominei kultūrai.

Kurdami meniu galvojome, kuo kvepia mūsų sodai, kokius prisiminimus kelia mūsų sezonai, kokie skoniai gimsta mūsų ūkiuose, ką dovanoja mūsų miškai ir upės. Tradicinius lietuviškus produktus stengiamės atkurti naujai, atskleisti natūralius skonius bei rinktis tvarius produktus.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Šefo komplimentas

Naminė ruginė duona su kanapėmis ir miško grybais

Užkandis

Jautienos liežuvis & skruostas

Burokėlių sultyse fermentuoti žiediniai kopūstai, traškios bulvytės, jautienos drebučiai, krienų kremas su petražolėmis, mikro žalumynai

Karštas patiekalas

Arktinė palija

Šakninio saliero kremas, karamelizuotas salieras, druskoje kepti burokėliai, lapiniai kopūstai, laiškinių česnakų padažas

Desertas

Napaleonas su juodaisiais serbentais

Donelaičio g. 27, Kaunas 

Virtuvės šefė – Rita Tamašauskienė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Rezervacijai:

+370 640 25 879

info.kaunas@radisson.com

https://www.twosenses.lt/

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 12:00 – 23:00