• Facebook
  • Spausdinti
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Tumblr

„Balzac“ – restoranas, kurio atmosfera nukelia tiesiai į meilės miestą – Paryžių. Aplinka bohemiška, o kiekvienas patiekalas patiekiamas kaip meno kūrinys.

„Gastronomijos savaitės žvaigždės 2018“ apdovanojimas mūsų kolektyvą pastūmėjo dar labiau stengtis, suteikė įkvėpimo ir naujų jėgų! Esame be galo dėkingi restorano svečiams už įvertinimą, todėl šios Gastronomijos savaitės metu stebinsime ypatingais skoniais!

Gastronomijos savaitės meniu, 20 Eur

Užkandis

Aštuonkojų karpačio su avokadų ir obuolių čili padažu

Pagrindinis patiekalas

Antienos krūtinėlė su aviečių, raudono vyno padažu ir perliniu risotto

Desertas

Prancūziškų desertų asorti

Savičiaus g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Darius Brazauskas

Rezervacijai:

8 614 89223

info@balzac.lt

Degustacijų patiekimo laikas:

I – V 14:00 – 23:00

VI – VII 14:00 – 22:00