Virtuvės virtuozas Deivydas Praspaliauskas, ne kartą išrinktas geriausiu Lietuvos šefu, savo restorane “Amandus” subūrė kūrybingą ir jaunatvišką komandą ir kartu kuria tobulas patirtis degustacinių vakarienių metu. Į Vilniaus senamiestyje esantį restoraną iš viso pasaulio atvykstančius svečius Deivydas ir jo komanda lepina netikėtais skonių deriniais, kurie prabudina jausmus, praturtina kūną ir stebina akis savo estetika bei kūrybišku patiekimu, o ypatinga šefo kuriama degustacinių vakarienių atmosfera nepalieka abejingų.
Gastronomijos savaitės meniu, 30 Eur asmeniui
Šefo komplimentas
Degintų kukurūzų ir čili duona su žolelių ir bergamotės sviestu
Dorados ceviche su smidrais, kaktusu ir avokadu
Putpelės krūtinėlė su meskaliu ir Habanero pipirų padažu
Kukurūzai, ananasas ir anyžis
Pilies g. 34, Vilnius
Virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas
Rezervacijai:
8 675 41191
Degustacijų patiekimo laikas:
I – VII 12:00-22:00 pirmajame restorano aukšte (Lobby bar)