Gaspar’s restoranas – tai nedidelė jauki vieta, kur galima paragauti nepamirštamų šefo Gasparo patiekalų ir pasimėgauti šilta įsimintina vakarienės patirtimi.

Šefas ir savininkas Gaspar Fernandes gimė Goa (Indijoje). Portugalų kilmės seneliai buvo įkvėpimas šiandienos išskirtiniausius patiekalus gaminti tik iš geriausių ir gryniausių ingredientų, bei svarbiausia kuriant patiekalus, pridėti ypatingą cinkelį, kuris sužavėtų gomurį ir sušildytų širdį.

Le Cordon Blue Londone įgavęs įgūdžius, šefas Gasparas seka aistra ir įsitikinimu, kad gerai paruoštas maistas nėra vien tik apie pasisotinimą, bet tai labiau apie malonumo šaltinį, ar net vietas kuriuose nesatę buvę.

Gaspar’s vadiname namais, kuriais nuoširdžiai rūpinasi kiekvienas komandos narys. Tai namai, kuriuose Jumis rūpinamės kaip svarbiausiais svečiais – galiausiai, juk ne viskas yra tik apie maistą ir vyną.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Šefo komplimentai

Traškutis su aštuonkoju, bulvių kremu, rūkyta paprika

Traškutis su rūkytu baklažanu ir Paneer sūriu

Užkandis

Krabų ir langustinų pyragaitis, confit pankolis, pankolių kremas, vėžiagyvių padažas, krapų milteliai

Pagrindinis patiekalas

Ėrienos nugarinė, gelteklių šaknys, juodieji trumai, šafranas. Patiekiama su pilau ryžiais su lėtai kepta ėriuko mente

Desertas

Kokosų ir manų kruopų pyragas, mango, pasifloras, keptas kokosas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Šefo komplimentai

Traškutis su aštuonkoju, bulvių kremu, rūkyta paprika

Traškutis su rūkytu baklažanu ir Paneer sūriu

Pirmasis užkandis

Krabų ir langustinų pyragaitis, confit pankolis, pankolių kremas, vėžiagyvių padažas, krapų milteliai

Antrasis užkandis

Laukinis jūros ešerys, topinambas, šampano padažas su eršketo ikrais, kario lapų aliejus

Pagrindinis patiekalas

Ėrienos nugarinė, gelteklių šaknys, juodieji trumai, šafranas. Patiekiama su pilau ryžiais su lėtai kepta ėriuko mente

Desertas

Kokosų ir manų kruopų pyragas, mango, pasifloras, keptas kokosas

Pylimo g. 23-3, Vilnius

Virtuvės šefas – Gaspar Fernandes

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur ir 50 Eur

Rezervacijai:

+370 657 07 050

info@gaspars.lt

www.gaspars.lt 

https://www.facebook.com/gasparsrestoranas

Degustacijų pateikimo laikas:

II – V 18:00 – 23:00

VI 12:00 – 23:00