Atšventęs 10-ies metų jubiliejų, svečių pamėgtas baras „California Tapas & Wine“ gali pasigirti ne tik žymių JAV dizainerių kurtu interjeru, bet ir išskirtinių gėrimų bei patiekalų asortimentu.
Gėrimų meniu rasite „Imperial“ restorano somelje sudarytą vynų korta ir itin platų konjakų, viskių ir kitų tauriųjų gėrimų sąrašus. Mėgaudamiesi šampanu, austrėmis, skaniais kokteiliais ir legendiniais patiekalais-žvaigždėmis pagal ispaniškus ir amerikietiškus receptus, svečiai švęs gyvenimą ir pasijus kaip saulėtoje Kalifornijoje!
Saulėtosios Kalifornijos virtuvė formavosi veikiama skirtingų šalių ir kultūrų įtakų, o pačios spalvingiausios iš jų – ispaniškai kalbančios šalys. Lietuvos gastronomijos savaitę kviečiame išbandyti specialiai šiai progai kurto meniu, kurį dedikuojame mūsų virtuvės formavimąsi įkvėpusioms kultūroms.
Čia taip pat vyksta ne tik išskirtiniai vakarėliai, bet ir gyvo garso koncertų ciklai, vėlyvieji pusryčiai „Brunch“ bei degustacinės „California Gourmet“ šefo vakarienės.
„California“ šefas kviečia paragauti Lietuvos gastronomijos savaitei skirtų kulinarinių atradimų.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Pasitikimui…
Namų gamybos guacamole su skrudintais tortilijos traškučiais
Plato de tapas
„California“ tapas trio:
su tigrine krevete bei namų gamybos avokadų guacamole
su kepta chorizo ir rūkyta paprika
su grilyje keptais artišokais ir ančiuviais
Pagrindinis patiekalas
Ispaniška jūros gėrybių fideuà su midijomis, krevetėmis, moliuskais ir mini aštuonkojais
Desertas
Migdolinis pyragaitis „Tarta de Santiago“ su nugos turrón de Jijona ledais ir mandarinais
Subačiaus g. 2, Vilnius
Virtuvės šefas – Slava Janc
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 523 88 388
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 15:00 – 22:00