
Vieta, kurioje nuolat kuriama Žvėryno istorija.
Svetainės-baro „Veranda“ virtuvėje pirmenybė teikiama natūraliems maisto produktams, sezoninės daržovės užsakomos iš lietuviškų ūkių. Natūralumas, šviežumas, kulinarinė improvizacija – visa tai patiekiame kasdien. Paragaukite, kad norėtumėte sugrįžti dar kartą – naujiems atradimams.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentas
Naminis sūdytas sviestas su juoduoju česnaku ir speltų duona su viržiais bei saulėgrąžomis
Užkandis
Cidonijų sultyse marinuota šalvio filė, patiekiama ant degintos česnakinės duonelės, pagardinta naminiu krapų majonezu, pomidorų džemu ir marinuotomis morkomis bei ropėmis
Pagrindinis patiekalas
Krosnyje kepta paršelio nugarinė su naminiu bulvių šimtalapiu, patiekiama su keptų dzūkiškų miško grybų padažu, krosnyje keptais burokėliais bei deginta marinuota cukinija
Desertas
Medaus pyragaitis su geltonųjų slyvaičių putėsiais, pagardintas laukinėmis vyšniomis ir kaimiškos grietinės kremu
Kęstučio g. 39, Vilnius
Virtuvės šefė – Ingrida Lankelienė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 527 30 107
https://facebook.com/svetaineveranda
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VII 16:00 – 22:00