Restoranas Meating Room – steikų ir ispaniškų tapas restoranas įsikūręs gyvojoje Vilniaus gatvėje patiks ne tik kepsnių ir Ispanijos skonių mėgėjams. Restoranas nustebins artistiška ir spalvinga aplinka, kviečiančia pasivaišinti kokteiliais ir išbandyti platų alaus asortimentą. Desertų mėgėjai liks nustebinti klasikiniu Churros desertu, o vegetarai ras ir visų mėgstamų vegetariškų alternatyvų.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandžiai

Tapas

Pimientos de padron – padron pipirai

Patatas bravas – jaunos bulvytės su romesco ir aioli padažu

Pagrindinis patiekalas

Peri Peri viščiukas – tris dienas marinuotas ir ant griliaus keptas visas viščiukas

šviežios salotos, ridikėliai, agurkai ir apelsinų – medaus padažas, peri peri padažas

Desertas

Churros – su šokolado ir sūdytos karamelės padažais

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandžiai

Tapas 

Champinones al ajillo – grybai česnakiniame padaže

Coliflor frita al aioli – gruzdintas žiedinis kopūstas su naminiu aioli padažu

Pagrindinis patiekalas

Ribeye steak, bulvytės, kreminiai špinatai ir bernaise padažas 

Desertas

Mango panakota

Vilniaus g.19, Vilnius

Virtuvės šefė – Greta Drazdauskaitė

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur ir 40 Eur

Rezervacijai:

+370 672 66 544

meatingroomvilnius@gmail.com

www.meatingroom.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 18.00  –  23.00