Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Šis, sultingus steikus siūlantis restoranas, turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti atskirai grilyje keptų daržovių garnyrus kaip puikią alternatyvą vegetarams.

Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, vyrauja rusvos spalvos. Neapkarautas detalėmis, todėl puikiai jaučiamas erdvės pojūtis. Šefo Artūro Butkūno pašaukimas yra griliaus patiekalai. Artūras yra įvaldęs keleto pasaulio virtuvių subtilybes, tačiau geriausiai atsiskleidžia, kurdamas griliaus patiekalus.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Užkandžiai

Brandintos jautienos tartaras su baravykais ir bulvių traškučiais su trumų aliejumi

arba

Nicos salotos su geltonpelekių tunų tataki su sezamų sėklomis, ančiuviais, putpelių kiaušiniais, mažais pomidoriukais ir šparaginėmis pupelėmis

Karštieji patiekalai

Brandintos jautienos išpjovos kepsnys (180 g). Patiekiamas su bulvių šimtalapiu, kreminiais špinatais, pagardintais trumų aliejumi, keptu česnaku ir pipiriniu padažu

arba

Sterkų filė, kepta ant raudonojo kedro lentelės. Patiekiama su Jeruzalės artišokų piurė, troškintomis cikorijomis ir mažaisiais smidrais

Desertas

Karštas „Macarons“ desertas su šokoladu, miško uogų šerbetu ir chantilly kremu su Madagaskaro vanile

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio vegetariško meniu kaina asmeniui – 30 Eur

Užkandis

Keptas avokadas su daržovių ratatouille ir panko džiuvesėliais su žalumynais

Karštas patiekalas

Indiško stiliaus keptas kalafijoras. Tahini kremas, granatų sėklos, žalumynai

Desertas

Karštas „Macarons“ desertas su šokoladu, miško uogų šerbetu ir chantilly kremu su Madagaskaro vanile

Juozapavičiaus g. 13, Vilnius 

Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur ir 30 Eur

Rezervacijai:

+370 612 35 200

info@meat.lt

www.meat.lt

https://www.facebook.com/MeatSteakHouse

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 16:30 – 19:00 ir nuo 19:30 – 21:00

VI 14:00 – 22:00

VII 14:00 – 17:00