Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus brandintos jautienos gerbėjams. Šis, sultingus steikus siūlantis restoranas, turi ir kitų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, anties krūtinėlę, keptą ant raudonojo kedro lentelės, netgi gali patiekti atskirai grilyje keptų daržovių garnyrus kaip puikią alternatyvą vegetarams.
Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, vyrauja rusvos spalvos. Neapkarautas detalėmis, todėl puikiai jaučiamas erdvės pojūtis. Šefo Artūro Butkūno pašaukimas yra griliaus patiekalai. Artūras yra įvaldęs keleto pasaulio virtuvių subtilybes, tačiau geriausiai atsiskleidžia, kurdamas griliaus patiekalus.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
Užkandžiai
Brandintos jautienos tartaras su baravykais ir bulvių traškučiais su trumų aliejumi
arba
Nicos salotos su geltonpelekių tunų tataki su sezamų sėklomis, ančiuviais, putpelių kiaušiniais, mažais pomidoriukais ir šparaginėmis pupelėmis
Karštieji patiekalai
Brandintos jautienos išpjovos kepsnys (180 g). Patiekiamas su bulvių šimtalapiu, kreminiais špinatais, pagardintais trumų aliejumi, keptu česnaku ir pipiriniu padažu
arba
Sterkų filė, kepta ant raudonojo kedro lentelės. Patiekiama su Jeruzalės artišokų piurė, troškintomis cikorijomis ir mažaisiais smidrais
Desertas
Karštas „Macarons“ desertas su šokoladu, miško uogų šerbetu ir chantilly kremu su Madagaskaro vanile
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio vegetariško meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Užkandis
Keptas avokadas su daržovių ratatouille ir panko džiuvesėliais su žalumynais
Karštas patiekalas
Indiško stiliaus keptas kalafijoras. Tahini kremas, granatų sėklos, žalumynai
Desertas
Karštas „Macarons“ desertas su šokoladu, miško uogų šerbetu ir chantilly kremu su Madagaskaro vanile
Juozapavičiaus g. 13, Vilnius
Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur ir 30 Eur
Rezervacijai:
+370 612 35 200
https://www.facebook.com/MeatSteakHouse
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 16:30 – 19:00 ir nuo 19:30 – 21:00
VI 14:00 – 22:00
VII 14:00 – 17:00