Restoranas „Stikliai” šalyje ir už jos ribų garsėja puikiu maistu, aukšta aptarnavimo kultūra bei įspūdinga ir malonia atmosfera. Restorano ideologija: lietuviška virtuvė su prancūziškos gastronomijos elementais. Virtuvės šefas naudoja tik geriausius produktus, o dauguma šviežių daržovių, vaisių ir uogų bei prieskoninių žolelių užauginama restoranui priklausančiame 2,5 ha ploto natūriniame ūkyje Dubingiuose.

Gastronomijos savaiės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui

Šalta avokadų sriuba su žaliaisiais obuoliais, upėtakio ikrais, rūkyta lašiša ir citrinos putėsiais

*****

Torteliniai, įdaryti baravykais ir pievagrybiais, patiekiami su baravykų putėsiais ir miško grybų consommé

*****

Jautienos išpjova, patiekiama su dūmo skonio degintų baklažanų piurė ir baklažanų skiltelėmis, glazūruotomis medumi

arba

Oto filė, patiekiama su geldelių consommé ir emulsija, lengvai blanširuotais šviežiais agurkais, citrininiu maskarponės kremu bei cukinijų piurė

*****

Baltojo šokolado sfera, įdaryta šaltalankiai, patiekiama su baltojo biskvito „kempine“ bei šaltalankių ir maskarponės kremu

Gaono g. 7, Vilnius

Virtuvės šefas – Rytis Kairys

Rezervacijai:

8 526 49580

restaurant@stikliaihotel.lt

www.stikliai.com/restoranas

Degustacijų patiekimo laikas:

III – VII 18:00 – 23:00