„Balzac“ – restoranas, kurio atmosfera nukelia tiesiai į meilės miestą – Paryžių. Aplinka bohemiška, o kiekvienas patiekalas patiekiamas kaip meno kūrinys.
„Gastronomijos savaitės žvaigždės 2018 ir 2019“ apdovanojimai mūsų kolektyvą pastūmėjo dar labiau stengtis, suteikė įkvėpimo ir naujų jėgų! Esame be galo dėkingi restorano svečiams už įvertinimą, todėl šios Gastronomijos savaitės metu stebinsime ypatingais skoniais!
Ką Jums reiškia “Gastronomijos savaitė” ir ką jai parengėte?
Gastronomijos savaitės metu vilniečiams bei miesto svečiams siūlysime paragauti tiek prancūzų virtuvės klasikos, tiek naujų, toli gražu ne kasdienių patiekalų.
Ar Jūsų restorane yra vegetariškų patiekalų?
Taip, turime ir vegetariškų patiekalų. Taip pat restorano lankytojams pageidaujant galime pasiūlyti ir kitų patiekalų ingredientų vegetariškų alternatyvų.
Į klausimus atsakė „Balzac“ direktorė Jadvyga Lobul.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu, 30 Eur asmeniui
Langustų – moliūgų bisque su krevetėmis
***
Kukurūzinės vištelės krūtinėlė ,,Supreme“ su vyšniniu ,,Demi-Glace‘‘ padažu, glazūruota figa ir obuolių – pastarnokų putėsiais
***
Karštas slyvų tarte tatin su raudonojo vyno karamele ir ledais
Savičiaus g., 7 Vilnius
Virtuvės šefė – Gražina Šavelo
Rezervacijai:
8 614 89223
www.facebook.com/BalzacVilnius/
Degustacijų patiekimo laikas:
I – V 15:00 – 23:00
VI – VII 14:00 – 22:00