Didinga gastronominė istorija nusipelno rafinuoto pasakojimo. Restorano įkūrėjas ir virtuvės šefas Tomas Rimydis istorinę virtuvę ir bajoriškus jos skonius dekonstruoja derindamas tai, kas sena ir nauja, sentimentalu ir netikėta. Lietuviška virtuvė visada buvo atvira kulinariniams vėjams iš visos Europos, todėl įtakingų dvarų stalus kadaise nukloję patiekalai šeimos restorane atgyja šiuolaikinėmis, vakarietiškų madų įkvėptomis interpretacijomis.
Kaip ir anuomet, taip ir dabar, miestiečiams bei Vilniaus svečiams siūlome tik tai, kas sezoniška. Kartu su lietuviškais metų laikais kintantis meniu apsiriboja produktais, kuriuos galima nuskinti vietinio ūkininko darže, sumedžioti lietuviškoje girioje ar sužvejoti čia pat esančiame vandens telkinyje.
Istorinė bazilijonų virtuvės degustacinė septynių patiekalų vakarienė su priderintais vynais gyvai prie vieno stalo su istoriku, profesoriumi Rimvydu Laužiku.
***
Šv. Jono g. 7, Vilnius
Virtuvės šefas – Tomas Rimydis
Degustacinio meniu kaina asmeniui – 120 Eur
Rezervacijai:
+370 637 33300
Degustacijos pateikimo laikas:
Lapkričio 6 d. 19:00 – 22:00