Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus sultingų kepsnių ir gurmaniškų skonių gerbėjams. Meniu dominuoja brandintos jautienos kepsniai, bet turime platų asortimentą kitų mūsų svečių pamėgtų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, troškintų specialioje krosnyje, lašišą, keptą ant raudonojo kedro lentelės, “Meat” vištienos kepsnį įdarytą sviestu ir trumais. Netgi galime patiekti puikių alternatyvų vegetarams – humusą su gruzdinto kalafijoro gabalėliais, dumplainiais, bazilikų aliejumi ir pita arba keptą avokadą su daržovių ratatouille ir kietuoju sūriu. Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, vyrauja rusvos spalvos. Neapkrautas detalėmis. Puikiai jaučiamas erdvės pojūtis pro visa restoraną supančius vitrininius langus.

Restorano „Meat Steak House“ sukurtas gastronomijos savaitės karštas patiekalas yra surf ‘n’ turf improvizacija. Nėra tikslių žinių, iš kur kilęs šis pupuliarus jūros gėrybių ir raudonos mėsos derinimas. Remiantis šaltiniais, surf ‘n’ turf pirmą kartą paminėtas JAV laikraštyje „Los Angeles Times“ 1961 metais.  „Meat Steak House“ šefas be galo minkštą brandintos jautienos išpjovą suporavo su grilyje keptomis krevetėmis. Šį derinį papildė dvigubo kepimo bulve ir krosnyje keptų paprikų pagardu.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Užkandis

Tuno ceviche su marinuotais arbūzais, salsa verde ir jalapenais

ARBA

Turkiškas brandintos jautienos tartaras su jogurtu, sviestu, turkiškais pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis

Pagrindinis patiekalas

Surf ‘n’ Turf

Brandintos jautienos išpjovos kepsnys su krosnyje keptomis krevetėmis. Patiekiamas su dvigubo kepimo bulve ir degintų paprikų pagardu

ARBA

Raudonojo ešerio filė. Patiekiama su daugiaryžiu su midijomis, bulvių rouille ir skrebučiu

Desertas

Karamelinis desertas su spragintais kukurūzais ir uogomis

A. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

Rezervacijai:

+370 612 35200

info@meat.lt

www.meat.lt

www.facebook.com

https://bit.ly/MeatSteakHouse-rezervacija

Degustacijų pateikimo laikas:

I – V 16.30 – 19.00 ir  19.30 – 21.30

VI 14.00 – 22.30

VII 14.00 – 19.30