Laisva, demokratiška atmosfera, draugiškas besišypsantis kolektyvas, sočios porcijos bei stabili a la carte kokybė. Dominuoja grilyje ruošti patiekalai, sezoniškumas. Svarbu paminėti, kad viskas šiame restoranuose yra gaminama vietoje (nuo duonos iki padažų) ir tik vienai dienai!
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Užkandis
Sardinės keptos alaus tešloje
Patiekiamos su klasikiniu tar tar padažu. Padažas yra totorių kilmės pagamintas iš majonezo, kapotų marinuotų agurkų, kaparėlių ir žolelių, tokių kaip peletrūnas ir krapai. Totorių padažą taip pat galima pagardinti pridedant kitų rūšių žolelių, citrinos sulčių ar alyvuogių
Pagrindinis patiekalas
Grilyje keptas Flank steikas iš Urugvajaus
Jautienos pilvo raumenų pjausnys, esantis iškart po šonkauliais. Ilgas, plokščias pjūvis su dideliu raumenų korėtumu ( raumuo nusėtas smulkiomis dalėlėmis panašiu į korį ). Flank steikas dar gerai žinomas dėl savo intensyvaus skonio. Kepsnys bus patiekiamas su keptomis jaunomis bulvytėmis, čili padažu, fermentuotais mėlynaisiais kopūstais
Desertas
Vyšnios su varškės ledais
Vyšnios verdamos sirupe ir patiekiamos su mūsų gamintais naminiais varškės ledais
Karaliaus MIndaugo pr. 18A, Kaunas
Virtuvės šefas – Vytautas Samavičius
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 37 297488
Degustacijų pateikimo laikas:
I – VI 18:00 – 21:30