Laisva, demokratiška atmosfera, draugiškas besišypsantis kolektyvas, sočios porcijos bei stabili a la carte kokybė. Dominuoja grilyje ruošti patiekalai, sezoniškumas. Svarbu paminėti, kad viskas šiame restoranuose yra gaminama vietoje (nuo duonos iki padažų) ir tik vienai dienai!

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Užkandis

Sardinės keptos alaus tešloje

Patiekiamos su klasikiniu tar tar padažu. Padažas yra  totorių kilmės pagamintas iš majonezo, kapotų marinuotų agurkų, kaparėlių ir žolelių, tokių kaip peletrūnas ir krapai. Totorių padažą taip pat galima pagardinti pridedant kitų rūšių žolelių, citrinos sulčių ar alyvuogių

Pagrindinis patiekalas

Grilyje keptas Flank steikas iš Urugvajaus

Jautienos pilvo raumenų pjausnys, esantis iškart po šonkauliais. Ilgas, plokščias pjūvis su dideliu raumenų korėtumu ( raumuo nusėtas smulkiomis dalėlėmis panašiu į korį ). Flank steikas dar gerai žinomas dėl savo intensyvaus skonio. Kepsnys bus patiekiamas su keptomis jaunomis bulvytėmis, čili padažu, fermentuotais mėlynaisiais kopūstais

Desertas

Vyšnios su varškės ledais

Vyšnios verdamos sirupe ir patiekiamos su mūsų gamintais naminiais varškės ledais

Karaliaus MIndaugo pr. 18A, Kaunas

Virtuvės šefas – Vytautas Samavičius

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur

Rezervacijai:

+370 37 297488

kaunas@momogrill.lt

www.facebook.com

Degustacijų pateikimo laikas:

I –  VI 18:00 – 21:30