
Autentiška lietuviška virtuvė derinama su šiuolaikinėmis tendencijomis.
Naujasis meniu bus kupinas naujų skonių, Italijos dvelksmo ir baltųjų trumų. Albos Baltųjų Trumų ir Vyno Riterių Ordino inauguracijos vakarą dviejų šefų: lietuvio ir italo gaminta vakarienė detalėmis ir skoniais persikels į meniu, kuriame susipins Italijos ir Lietuvos istorijos, produktai ir gaminimo technikos.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Šefo komplimentas
Užkandis
Moliūgų ir miško grybų kapučinas
Kreminė moliūgų sriuba, lazdynų riešutai, voveraitės, baravykai, pieno puta
Pagrindinis patiekalas
Otas su rūkyta bulvių koše
Otas, kale kopūstai, krevečių padažas
Desertas
Dekonstruotas tiramisu
Šokoladas, maskarponės kremas, pistacijų kremas, kavos ir romo skonio “kempinė”, traškutis

Karaimu g. 53A, Trakai
Virtuvės šefas – Edgaras Rutkauskas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 655 68012
Degustacijų pateikimo laikas:
V – VII 18:00 – 22:00