aliejaus

Burgundiškos jautienos troškinys

Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 9 Įvertinimas: 3.56 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Burgundiškos jautienos troškinys Balsai: 9 Įvertinimas: 3.56 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Patarimai: visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėje; troškinį galite patiekti su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar prancūzišku batonu. Porcijos Prep Time Gaminimo laikas 4porcijos 30min 2valandos Porcijos Prep Time 4porcijos 30min Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1500 g jautienos sprandinės (arba mentės)150 g karštai rūkytos šoninės2 valg. šaukštai aliejaus50 g...

Skaityti daugiau

Glotnučiai tortilijų dubenėliuose

Glotnučiai tortilijų dubenėliuose Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Santa Maria receptas Glotnučiai tortilijų dubenėliuose Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Santa Maria receptas Porcijos Gaminimo laikas 5porcijos 30minučių Porcijos 5porcijos Gaminimo laikas 30minučių Patiekalo tipas Desertas Ingredientai 5 vnt tortilijų su burokėliais (Santa Maria)750 ml turkiško jogurto75 g migdolų75 g lazdynų riešutų75 g aviečių1 bananas75 ml žemės riešutų sviesto100 ml granatų sėklų50 ml medaus aliejaus (indeliams patepti) Porcijos: porcijos Ingredientai 5 vnt tortilijų su burokėliais (Santa Maria)750 ml turkiško jogurto75 g migdolų75 g lazdynų riešutų75 g aviečių1 bananas75...

Skaityti daugiau

Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa

Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Krevečių iešmelių vėduoklės su mangų salsa Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Krevetėms400 g nevirtų, išlukštentų krevečių alyvuogių aliejausMarinatui3 vnt. susmulkintų skiltelių česnako2 v. š. saldžiųjų paprikų padažo1 a. š. rūkytos paprikos miltelių1 citrinos sulčių,1-2 v. š. aliejausSalsai2 vnt. didelių prinokusių, bet tvirtų mangų1 vnt. aitriosios paprikos1 vnt. raudonojo svogūno1 ryšelio kalendrų1 citrinos sulčių, Porcijos: Ingredientai Krevetėms400 g nevirtų, išlukštentų krevečių alyvuogių aliejausMarinatui3 vnt. susmulkintų skiltelių česnako2 v. š....

Skaityti daugiau

Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytus receptą su be antibiotikų išauginta kiauliena. Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Aštrus kiaulienos sprandinės kepsnys su apelsininėmis daržovėmis Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Kepsniui450 g be antibiotikų išaugintos kiaulienos sprandinės1 raudonosios aitriosios paprikos1 svogūno3 skiltelių česnako10 ml aliejaus druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui1 cukinijos1 baklažano1 saldžiosios paprikos2 apelsinų Porcijos: Ingredientai Kepsniui450 g be antibiotikų išaugintos kiaulienos sprandinės1 raudonosios aitriosios paprikos1 svogūno3...

Skaityti daugiau

Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše

Siūlome išbandyti Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidento virtuvės šefo Luko Semeževičiaus pasiūlytą receptą su ekologiška jautiena. Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Jautienos befstrogenas su marinuotais pievagrybiais ir česnakine bulvių koše Balsai: 1 Įvertinimas: 4 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 3 Porcijos 3 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Befstrogenui450 g ekologiškos jautienos400 g svogūnų20 g česnakų200 g marinuotų pievagrybių200 g grietinėlės100 g grietinės50 g sviesto10 ml aliejaus5 g čiobrelių druskos maltų juodųjų pipirųGarnyrui500 g bulvių200 ml pieno200 g marinuotų agurkų Porcijos: Ingredientai Befstrogenui450...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest