česnako miltelių

Žuvienė

Žuvienė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Žuvienė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Ingredientai 450 g lašišų filė170 g vilkešerio filė2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus1 vnt raudonasis svogūnas2 skiltelės česnako miltelių1 vnt aitrioji paprika1 vnt geltonos saldžiosios paprikos1 vnt imbiero šaknies400 g konservuotų pomidorų savo sultyse (be odelės)100 g šparaginių pupelių15 g šviežios kalendros druskos ir pipirų (pagal skonį) Porcijos: Ingredientai 450 g lašišų filė170 g vilkešerio filė2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus1 vnt raudonasis svogūnas2 skiltelės česnako miltelių1 vnt aitrioji paprika1 vnt geltonos saldžiosios paprikos1 vnt imbiero šaknies400...

Skaityti daugiau

Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu

Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pristatome restorano “Labai” virtuvės šefo Egidijaus Kraunelio sukurtą patiekalą, kurį skanavo GERO SKONIO klubo svečiai iš “Garden gourmet” augalinės kilmės produktų. Burokėlių falafelių triufeliai su veganisko faršo rizotu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Pristatome restorano “Labai” virtuvės šefo Egidijaus Kraunelio sukurtą patiekalą, kurį skanavo GERO SKONIO klubo svečiai iš “Garden gourmet” augalinės kilmės produktų. Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai TRIUFELIAMS1 kg burokėlių falafelių300 g virtų bulvių300 g mocarelos50 g česnako miltelių50 g svogūno miltelių3 vnt...

Skaityti daugiau

Kiaulienos nugarinė su persikų salsa

Kiaulienos nugarinė su persikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Kiaulienos nugarinė su persikų salsa Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse. Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 100 g persikas1 vnt saldžiosios paprikos1 vnt chalapos paprikos50 g raudonojo svogūno50 g kalendrų25 ml laimo sulčių50 ml alyvuogių aliejaus druskos ir pipirų (pagal skonį)1 kg kiaulienos nugarinės25 g česnako miltelių25 g cukraus15 g cinamono15 g muskatų Porcijos: Ingredientai 100 g persikas1 vnt saldžiosios paprikos1 vnt chalapos paprikos50 g raudonojo...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest