Ingredientai
- 100 g persikas
- 1 vnt saldžiosios paprikos
- 1 vnt chalapos paprikos
- 50 g raudonojo svogūno
- 50 g kalendrų
- 25 ml laimo sulčių
- 50 ml alyvuogių aliejaus
- druskos ir pipirų (pagal skonį)
- 1 kg kiaulienos nugarinės
- 25 g česnako miltelių
- 25 g cukraus
- 15 g cinamono
- 15 g muskatų
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Visus salsai skirtus ingredientus sumaišykite dubenėlyje ir padėkite atskirai.
- Kiaulienos nugarinę ištrinkite prieskonių mišiniu ir bent pusvalandį palikite pasimarinuoti.
- Mėsą kepkite kepimo rankovėje arba apdengę folija iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje iki 1,5 val. Iškepę dėkite ant pjaustymo lentelės ir palikite apie 10 min.
- Supjaustykite mėsą riekelėmis ir tiekite, ant viršaus uždėję salsos.
Maistinė vertė
Kiaulienos nugarinė su persikų salsa
Vienos porcijos maistinė vertė (200g)
Kalorijos 18395
Kalorijos iš riebalų 9531
% Dienos norma*
Riebalai 1059g
1629%
Sotieji riebalai 11g
55%
Polinesotieji riebalai 6g
Mononosotieji riebalai 38g
Natris 280mg
12%
Kalis 2857mg
82%
Angliavandeniai 113g
38%
Skaidulinės medžiagos 21g
84%
Cukrus 48g
Protein 2120g
4240%
Vitaminas A
125%
Vitaminas C
827%
Kalcis
80%
Geležis
152%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu