pievagrybių

Velingtono kepsnys

Velingtono kepsnys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Velingtono kepsnys Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 6porcijos 2valandos Porcijos 6porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 kg jautienos60 ml alyvuogių aliejaus250 g pievagrybių50 g sviesto čiobrelio šakelės100 ml baltojo vyno prosciutto kumpio (12 riekelių)500 g sluoksniuotos tešlos15 g aukščiausios rūšies kvietiniai miltai2 vnt kiaušinių trynių Porcijos: porcijos Ingredientai 1 kg jautienos60 ml alyvuogių aliejaus250 g pievagrybių50 g sviesto čiobrelio šakelės100 ml...

Skaityti daugiau

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu

Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 1 Porcijos 1 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Grybų užkandėlė20 g pievagrybių20 g baravykų20 g voveraičių70 g daržovių sultinio krapų petražolių2 želatinos lapeliai druskos pipirųSalotoms pagaminti20 g šviežių agurkų20 g įvairių spalvų agurkų5 g alyvuogių aliejaus3 g citrinų sulčių20 g bolivinių balandų kruopų (sėklų) peletrūnų druskos pipirųPadažui paruošti šviežių krapų ir petražolių šviežių peletrūnų šviežių...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest