Porcijos |
1 |
Porcijos |
1 |
Ingredientai
- Grybų užkandėlė
- 20 g pievagrybių
- 20 g baravykų
- 20 g voveraičių
- 70 g daržovių sultinio
- krapų
- petražolių
- 2 želatinos lapeliai
- druskos
- pipirų
- Salotoms pagaminti
- 20 g šviežių agurkų
- 20 g įvairių spalvų agurkų
- 5 g alyvuogių aliejaus
- 3 g citrinų sulčių
- 20 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)
- peletrūnų
- druskos
- pipirų
- Padažui paruošti
- šviežių krapų ir petražolių
- šviežių peletrūnų
- šviežių bazilikų
- aliejaus
- citrinos
- druskos
- pipirų
- Papuošti
- Šparagų (apvirtų pasūdytame vandenyje)
- druskos
- salotų
- burokėlių lapų
- grybų Enoki
- duonos traškučio
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
Grybų užkandėlė su bolivinių balandų (kinvų) kruopų salotomis ir žolelių padažu
- Išvirkite grybus pasūdytame vandenyje ir supjaustykite juostelėmis.
- Pagaminkite daržovių sultinio, į jį sudėkite grybų juosteles, suberkite krapus ir petražoles, pagardinkite prieskoniais.
- Ištirpinkite želatiną ir supilkite į paruoštus grybus. Atvėsinkite ir supjaustykite kokiomis norite formomis.
- Padažo sudedamąsias dalis susmulkinkite plaktuvu.
- Pasiruoškite salotų.
- Kruopas išvirkite ir sumaišykite su kitais produktais.
- Pagaminkite duonos traškutį: mieles ištirpinkite šiltame piene ir sumaišykite su miltais.
- Užminkykite tešlą ir plonai iškočiokite.
- Kepkite 180 °C orkaitėje 7 min.
Grybų užpiltinė
- Grybus išvirkite pasūdytame vandenyje ir supjaustykite juostelėmis.
- Grietinėlę užvirinkite, į ją sudėkite grybų juosteles, pagardinkite prieskoniais.
- Ištirpinkite želatiną ir supilkite į paruoštus grybus.
- Supilstykite į formeles ir atvėsinkite. Supjaustykite norimomis formomis.
- Iš moliūgų tyrės pagaminkite drebučius ir plonu sluoksniu užpilkite ant paruoštų grybų.
Pasidalink šiuo receptu