rudojo cukraus

Keptas baklažanas su miso padažu

Artūras Butkūnas   „Meat Steak House“ virtuvės šefo Artūro Butkūno pašaukimas yra griliaus patiekalai. Artūras yra įvaldęs japonų, prancūzų virtuvių subtilybes, tačiau geriausiai atsiskleidžia, kurdamas griliaus patiekalus. Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Keptas baklažanas su miso padažu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 4 Porcijos 4 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai Miso padažui200 g tamsios miso pastos116 g mirino (ryžių vyno)64 g rudojo cukraus7 g sakės (ryžių degtinės)Trumų medui5 g trumų aliejaus100 g natūralaus medausKeptam baklažanui1/2 baklažano80 g miso padažo30 g rapsų aliejaus50...

Skaityti daugiau

Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais

Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė   Viešbučio „Park Inn by Radisson Kaunas“ restorano „Diverso“ virtuvės šefė Rita Matusevičiūtė-Tamašauskienė pristato vyne troškintų jūros gėrybių su čili ir pomidorais receptą. Šis nesudėtingas, bet pavasariškai elegantiškas patiekalas Jus nukels į Viduržemio jūros pakrantę ir neabejotinai atgaivins atostogų prisiminimus. Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vyne troškintos jūros gėrybės su čili ir pomidorais Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 4 35min Porcijos 4 Gaminimo laikas 35min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 400 g mėlynųjų moliuskų su...

Skaityti daugiau

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š. grūdėtų garstyčių4 v. š. vandens žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š....

Skaityti daugiau

Moliūgų salotos su apskrudusia antiena

Moliūgų salotos su apskrudusia antiena Pilną receptą ir gaminimo instrukcijas galite rasti žemiau esančiame aprašyme. Moliūgų salotos su apskrudusia antiena Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Moliūgų salotos su apskrudusia antiena Balsai: 1 Įvertinimas: 5 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Salotos Ingredientai Antienai alyvuogių aliejaus kmynų2-3 anties šlaunelės jūros druskos maltų juodųjų pipirų1 vidutinio dydžio moliūgas2 galvutės česnako1 aitrioji paprika1 ryšelis laiškinių česnakųPadažui1 žalioji citrina1 galvutė sutrinto česnako1 šaukštelis rudojo cukraus1 šaukštelis kardamonų sėklų1 obuolys2 šaukštai sojų padažo Porcijos: Ingredientai Antienai alyvuogių aliejaus kmynų2-3 anties šlaunelės...

Skaityti daugiau
  • 1
  • 2

Partneriai

Pin It on Pinterest