vandens

Obuolinė avižų košė

Obuolinė avižų košė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuolinė avižų košė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 obuolys1 stiklinė avižinių dribsnių1 stiklinė vandens1 1/2 stiklinės augalinio ar karvės pienožiupsnelis druskosžiupsnelis cinamono2 a. š. klevų sirupo2 kubeliai sviesto saujelė džiovintų vaisių ar riešutų Porcijos: Ingredientai 1 obuolys1 stiklinė avižinių dribsnių1 stiklinė vandens1 1/2 stiklinės augalinio ar karvės pienožiupsnelis druskosžiupsnelis cinamono2 a. š. klevų sirupo2 kubeliai sviesto saujelė džiovintų vaisių ar riešutų Porcijos: Patiekalo...

Skaityti daugiau

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis

Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karamelizuotos slyvos su burata ir garstyčiomis Balsai: 3 Įvertinimas: 4.33 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas 2 15min Porcijos 2 Gaminimo laikas 15min Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š. grūdėtų garstyčių4 v. š. vandens žiupsnelis maltų juodųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 150 g buratos sūrio300 g mėlynųjų slyvų30 g sviesto1 v. š. rudojo cukraus3 v. š. balzaminio vyno acto1 a. š....

Skaityti daugiau

Kefyro panna cotta su uogomis

Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 7 Įvertinimas: 2.71 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Kefyro panna cotta su uogomis Balsai: 7 Įvertinimas: 2.71 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos Gaminimo laikas Passive Time 3 20min 2val. Porcijos 3 Gaminimo laikas Passive Time 20min 2val. Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Ingredientai Panna cottai600 g natūralaus kefyro150 g vandens2 a. š. želatinos25 g agavų sirupoViršutiniam sluoksniui250 g sezoninių uogų šviežios mėtos Porcijos: Patiekalo tipas Desertas Gaminimo instrukcijos Želatiną...

Skaityti daugiau

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai

Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Karšis, svogūnai, juodieji serbentai Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 8 Porcijos 8 Patiekalo tipas Užkandis Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100 g obuolių acto100 g medaus600 g vandens12 g druskos5 g kadagių uogų20 g skrudintų saulėgrąžųKaršio paštetui800 g karšio10 g kadagių uogų kadagių šakų druskosJuodųjų serbentų padažui150 g džiovintų juodųjų serbentų600 g daržovių sultinio150 g avižų dribsnių druskosDuonos raugo traškučiams100 g kvietinės duonos raugo druskos cukraus Porcijos: Ingredientai 100 g raudonųjų svogūnų100 g baltųjų svogūnų100...

Skaityti daugiau

Obuoliai, grūdai, karamelė

Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Obuoliai, grūdai, karamelė Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 10 Porcijos 10 Patiekalo tipas Desertas Ingredientai Plikytos tešlos pyragėliams125 g pieno125 g vandens10 g cukraus2 g druskos100 g sviesto150 g miltų225 g kiaušiniųCukrinei tešlai100 g sviesto125 g cukraus125 g miltų2 g druskosObuolių kremui125 g obuolių tyrės30 g kiaušinių trynių37 g kiaušinio25 g cukraus37 g sviestoMiežių salyklo ledams300 g pieno30 g skrudintų miežių salyklo56 g kiaušinių trynių20 g melasos46 g cukraus19 g gliukozės240 g grietinėlės10 g miežių salyklo ekstraktoTraškumui50 g...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest