Rita Keršulytė-Ryčkova

Rita Keršulytė-Ryčkova

 

Restorano „Lokys“ virtuvės šefė ir bendrasavininkė, kvalifikaciją gavusi Grand Diplome programoje, Madrido „Le Cordon Bleu“ mokykloje.

Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
4 - 5
Porcijos
4 - 5
Gaminimo instrukcijos
  1. Visus gaspačo ingridientus nuplaukite, supjaustykite dideliais kubeliais, suberkite į kokteilinę (smulkintuvą). Vandens įpilkite tik tiek, kiek reikia, kad kokteilinė gerai smulkintų. Paragaukite, pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų. Gaspačo paruoštas!
  2. Lašišą supjaustykite smulkiais kubeliais. Išiimkite agurko sėklas, jo kietąją dalį supjaustykite kubeliais. Smulkiai sukapokite krapus ir svogūną. Visus ingridientus sumaišykite ir palikite pastovėti maždaug 10min, kad lašiša išsimarinuotų.
  3. Viską pateikti sriubinėje lėkštėje arba stiklinėje. Skanaus!
Maistinė vertė
Burokėlių gaspačo su lašišos kapotiniu
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 194 Kalorijos iš riebalų 99
% Dienos norma*
Riebalai 11g 17%
Sotieji riebalai 2g 10%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 7g
Cholesterolis 23mg 8%
Natris 211mg 9%
Kalis 412mg 12%
Angliavandeniai 10g 3%
Skaidulinės medžiagos 1g 4%
Cukrus 3g
Protein 13g 26%
Vitaminas A 13%
Vitaminas C 17%
Kalcis 7%
Geležis 8%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu