Seniausias mėsos brandinimo būdas – sausuoju būdu. Mėsa brandinama esant tam tikram drėgnumui ir temperatūrai, siekiant išgauti itin švelnų ir aromatingą skonį. Taip pat brandinamas sūris ir kiti maisto produktai. Brandinimo tikslas – pagerinti ir labiau išryškinti produktų skonį. Mėsos brandinimas tapo dar lengviau prieinamas tiek profesionalams, tiek mėgėjams su „CASO Design“ prekių ženklo įrenginiais.
Profesionalios brandinimo spintos su kompresorine technologija – optimalus brandinimas ir puikus skonis
Vokietijos bendrovė „CASO Design“ sukūrė aukštos kokybės profesionalias brandinimo spintas iš „DryAged Master“ gaminių serijos, jos užtikrina puikias tradicinio sausojo brandinimo proceso sąlygas tiek komerciniame sektoriuje, tiek privačiuose namų ūkiuose. Dėl pažangių technologijų „CASO Design“ brandinimo spintas itin paprasta naudoti, o norint jas eksploatuoti tereikia elektros lizdo ir skaniausius sausai brandintus mėsos gaminius galima demonstruoti rafinuotoje aplinkoje.
„DryAged Master“ spintos pagamintos iš aukštos kokybės nerūdijančiojo plieno – jos tikrai atkreips visų dėmesį. Kompresorines brandinimo spintas galima intuityviai valdyti jutikliniu valdymo pultu. Temperatūra reguliuojama elektroniniu būdu nuo 2°C iki 14°C (1 °C intervalais), o drėgmė gali būti tiksliai reguliuojama nuo 50 iki 85 %. Naudojant integruotą vandens talpyklą, tai įmanoma net be vandens jungties. Aktyvūs ventiliatoriai užtikrina itin tolygų temperatūros paskirstymą.
„DryAged Master“ spintoje brandinama mėsaapsaugoma 3 sluoksnių UV stiklu ir brandinama higienos reikalavimus atitinkančiomis sąlygomis, kol pasiekia norimą brandos laipsnį. Dėl įrenginiuose integruoto aktyvintosios anglies filtro, antibakterinės UV šviesos ir išmaniojo ventiliatoriaus kenksmingos bakterijos ir mikrobai neturi jokių galimybių nei daugintis nei išlikti, tad brandinamos mėsos kokybė atitinka aukščiausius saugumo reikalavimus. Prireikus panoramines stiklines duris galima užrakinti integruotu užraktu.
„DryAged Master“ komplekte yra kelios grotelės ir pakabinamas stovas su nerūdijančio plieno kabliukais. Naudojant papildomus priedus, kurie būna komplekte, didelius mėsos gabalus galima pakabinti arba padėti ant vienos iš pridedamų grotelių.
CASO Design“ sukurtą „DryAged Master“ brandinimo spintą galima rinktis iš trijų galimų versijų pagal talpumą:
• „CASO DryAged Master“, 63 l,
• „CASO DryAged Master“, 125 l,
• „CASO DryAged Master“, 380 l.
„DryAged Master“ spinta yra universalus mėsos laikymo, estetiško demonstravimo ir brandinimo įrenginys, kurį verta turėti tiek kiekvienam kokybiškos mėsos gurmanui mėgėjui, tiek ekspertui.
Daugiau informacijos – www.caso-design.de.