Skaitytojams pristatome beveik pusantro šimto puslapių patarimų gražesniam ir skanesniam gyvenimui!
Pirmoji numerio publikacija – apie gastronomijos olimpiada vadinamą konkursą „Bocuse d`Or“, kur po vienu stogu susiburia gausybė virtuvės žvaigždžių. Susipažinę su šių metų nugalėtojais, tikimės, įtrauksite jų restoranus į savo kelionių planus.
Kaip ir kiekviename, taip ir šiame numeryje dalinamės receptais bei pristatome maisto ir gėrimų naujausias tendencijas: augalinės kilmės produktus, nealkoholinius kokteilius ir limonadus…
Rubrikoje „Geras skonis rekomenduoja“ pateikiame savo rekomendacijas – vietas, kurias nuoširdžiai kviečiame aplankyti artimiausiu metu. Vienos jų, gerai ir seniai mums pažįstamos, bet paruošusios svečiams naujų patirčių vasaros sezonui. Kitos – naujos, bet jau užsitarnavusios maisto entuziastų simpatijas. Rubriką pradedame nuo pažinties su Ingrida ir Renatu Vainiais bei jų vadovaujamais „Selfish“ restoranais Vilniuje, Kaune ir Palangoje. Palangoje pristatome dar du naujus restoranus, tai „Avenue Brasserie“, kuris prieš metus į pajūrį persikėlė iš Šiaulių, ir „kopakopa“, kuriam šis sezonas dar tik pirmasis. Vilniuje šį kartą kviečiame mėgautis senosios Europos skoniais: ispaniškais „El Mercado“ restorane ir vokiškais bei portugališkais restoranuose „Bunte Gans“ ir „Galo do Porto“. Na, o desertui su didžiuliu malonumu pristatome naują vieno deserto desertinę – „Pavlova Café“. Iš sostinės kviečiame pasukti link Kauno, čia lankytojų laukia atsinaujinęs „Two Senses“ ir demokratiškasis „Fresh Buffet Medžiotojų užeiga“, kuris kviečia mėgautis išskirtiniu pojūčiu, stebint upės tėkmę, skanauti maistą, švęsti, klausytis muzikos…
Tad linkime jums skanių įspūdžių ir smagių atradimų šią vasarą ir visada!
GERO SKONIO komanda