
Jausmas yra apie malonius maisto procesus. Pasimatymą ir meilę iš pirmo žvilgsnio ar kąsnio. Apie maisto keliones, skirtingų šalių virtuves, patirtį ir kūrybą. Apie geriausias šventes. Vasaras pievose. Keisčiausius sugalvojimus ir įgyvendinimus. Apie gaminimą kartu, liečiant ir ragaujant. Patiriant skirtingas šalis.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Pasitikimo užkandis
Sūrio ir kimči arančini su skrudintų paprikų majonezu
Pirmas patiekalas
Krevečių seviče su rūkytais agurkais ir begramote
Atgaiva
Margaritos granita su degintu morengu
Pagrindinis patiekalas
Antiena su briedžiukais ir riešutais
Desertas
Jogurto musas su rabarbaro compoté
Jonažolių 3, Vilnius
Virtuvės šefas – Paulius Janušas
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur
Rezervacijai:
+370 664 40 303
Degustacijų pateikimo laikas:
I – V 18.00 – 20.00; 20.30 – 22.30
VI 14.00 – 16.00; 16.30 – 18.30; 19:00 – 22:00
VII 14.00 – 16.00; 16.30 – 18.30