Įsikūręs istoriniame, paveldo saugomame name Vilniaus Gedimino prospekte, „Babble“ restoranas lankytojus jau spėjo pakerėti šiuolaikinio ir autentiško dekoro derme, kruopščiai atrinktais patiekalais bei prie jų derančiais kokteiliais. Stilinga „Babble“ erdvė – tai priebėga toliau nuo miesto šurmulio, skatinanti ilgo vakaro idėją. Vienoje erdvėje esantys restoranas ir baras leidžia rinktis – ilgos vakarienės patirtį su maistu ir gėrimais ar skoningą kokteilį prie muzika skambančio baro.
Retorano virtuvei vadovauja šefė Jonita Šeščilaitė, 2018 m. laimėjusi Lietuvos jaunojo virėjo konkursą, 2019 m. išrinkta tarp geriausių regiono virėjų prestižiniame „San Pellegrino“ konkurse. Ankstesniuose savo karjeros etapuose Jonita patirties sėmėsi „Michelin“ žvaigždutėmis apdovanotuose restoranuose Paryžiuje ir Londone.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Šefo komplimentas
Laužo bulvė
Bulvių Gratin / Grybų tyrė / Marinuoti shimeji
Užkandis I
Tar-tar
Geltonpelekis tunas / Wasabi majonezas / Žirnelių ankštys
Užkandis II
Žirnelių užkandis
Gnocchi / Degintos žirnelių ankštys / Duonos pabarstukas / Žirnelių padažas su mėta
Užkandis III
Mini Ratatouille
Cukinija / Baklažanas / Pomidorai / Bulvės / Paprikų padažas
Pagrindinis patiekalas
Menkė arba Vilkešeris
Degintas kalafijoras / Pastarnokų tyrė / Marinuoti šalotiniai svogūnėliai
Desertas
Rabarbarai
Biskvitas / Rabarbarų šerbetas / Karamelizuoti rabarbarai
Gedimino pr. 39, Vilnius
Virtuvės šefė – Jonita Šeščilaitė
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
Rezervacijai:
+370 669 09 546
https://www.facebook.com/babblerestoranas/
Degustacijų pateikimo laikas:
II – VI 17.00 – 23.00