Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse.
Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse.
Porcijos Gaminimo laikas
5porcijos 45minutės
Porcijos
5porcijos
Gaminimo laikas
45minutės
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Ingredientai
Porcijos: porcijos
Gaminimo instrukcijos
  1. Atitirpinkite žuvį, jeigu ji šaldyta. Nuplaukite ir susmulkinkite juostelėmis porą. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
  2. Ištirpinkite sviestą dideliame puode arba puode storu dugnu. Pakepinkite svogūną ir porą kelias minutes, kol taps blizgūs ir permatomi. Įspauskite česnaką. Įmaišykite pomidorų pastą, čiobrelius ir bazilikus. Trumpai pakepinkite.
  3. Įpilkite vyno ir įdėkite sultinio kubelį. Pavirkite porą minučių. Įmaišykite grietinėlę, riebią grietinę, vandenį ir šafraną. Troškinkite 15 min. Pagardinkite druska.
  4. Supjaustykite žuvį vieno kąsnio dydžio gabaliukais, sudėkite į puodą ir troškinkite dar 7 minutes.
  5. Nulupkite krevetes. Sudėkite jas ir nuvarvintas midijas.
  6. Patiekite su česnakine ar kita, savo mėgstama, duona.
Maistinė vertė
Auksaspalvis žuvies ir jūrų gėrybių troškinys
Vienos porcijos maistinė vertė (200g)
Kalorijos 3183 Kalorijos iš riebalų 1638
% Dienos norma*
Riebalai 182g 280%
Sotieji riebalai 85g 425%
Polinesotieji riebalai 23g
Mononosotieji riebalai 56g
Cholesterolis 1154mg 385%
Natris 3504mg 146%
Kalis 2927mg 84%
Angliavandeniai 80g 27%
Skaidulinės medžiagos 7g 28%
Cukrus 14g
Protein 246g 492%
Vitaminas A 124%
Vitaminas C 45%
Kalcis 60%
Geležis 83%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu