Įdaryta putpelė
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Įdaryta putpelė
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
1
Porcijos
1
Gaminimo instrukcijos
  1. Putpelę iškaulinkite, palikdami tik sparnelių bei šlaunelių kaulus.
  2. Įdarui sumalkite kalakutų filė, sumaišykite su išplakta grietinėle, grybais, riešutais ir prieskoniais. Šia mase įdarykite išdorotą paukštį, ertmę sutvirtinkite mediniu iešmeliu.
  3. Putpelę kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 160 °C temperatūros, apie 30–35 min. Prieš kepdami, ištepkite paukštį medumi ir aliejumi, paskaninkite druska ir pipirais.
Maistinė vertė
Įdaryta putpelė
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 560 Kalorijos iš riebalų 324
% Dienos norma*
Riebalai 36g 55%
Sotieji riebalai 12g 60%
Polinesotieji riebalai 7g
Mononosotieji riebalai 13g
Cholesterolis 149mg 50%
Natris 1263mg 53%
Kalis 618mg 18%
Angliavandeniai 19g 6%
Skaidulinės medžiagos 3g 12%
Cukrus 12g
Protein 39g 78%
Vitaminas A 17%
Vitaminas C 11%
Kalcis 7%
Geležis 33%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu