Karšis, svogūnai, juodieji serbentai
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Karšis, svogūnai, juodieji serbentai
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
8
Porcijos
8
Ingredientai
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
Gaminimo instrukcijos
Marinuoti svogūnai
  1. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite 2 cm aukščio žiedais.
  2. Užvirkite vandenį kartu su druska, kadagių uogomis, medumi ir obuolių actu. Sudėkite svogūnus.
  3. Dar kartą užvirus marinatui nukelkite nuo kaitros. Atvėsinkite ir laikykite 4–6 °C temperatūroje.
Karšio paštetas
  1. Išimkite karšio kaulus, vakuumuokite žuvį kartu su kadagių uogomis ir virkite 30 min. 55 °C temperatūroje.
  2. Vėliau aprūkykite kadagių šakomis.
  3. Sutrinkite per smulkų sietą ir paskaninkite druska. Gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį ir laikykite šaldytuve.
Juodųjų serbentų padažas
  1. Džiovintus juoduosius serbentus sutrinkite kartu su daržovių sultiniu. Pagardinkite druska, nukoškite.
  2. Kad padažas sutirštėtų, į jį sudėkite nuplautus avižų dribsnius ir užvirkite. Tuomet puodą nukelkite nuo kaitros, uždenkite ir palikite kambario temperatūroje 1 val.
  3. Nukoškite ir šaltai laikykite.
Duonos raugo traškučiai
  1. Turimą duonos raugą paskaninkite druska, cukrumi ir plonai tepkite ant silikoninio kilimėlio.
  2. Kepkite 165 °C įkaitintoje orkaitėje 10 min.
Patiekimas
  1. 2/3 svogūnų žiedų pripildykite karšio pašteto ir išrikiuokite lėkštėje.
  2. Likusių svogūnų žiedus pagardinkite grūstomis skrudintomis saulėgrąžų sėklomis.
  3. Į vieną lėkštės pusę pilkite juodųjų serbentų padažą ir uždėkite raugo traškučių.

Maistinė vertė
Karšis, svogūnai, juodieji serbentai
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 51 Kalorijos iš riebalų 18
% Dienos norma*
Riebalai 2g 3%
Sotieji riebalai 0.4g 2%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 1g
Cholesterolis 10mg 3%
Natris 123mg 5%
Kalis 87mg 2%
Angliavandeniai 6g 2%
Skaidulinės medžiagos 1g 4%
Cukrus 3g
Protein 3g 6%
Vitaminas A 0.5%
Vitaminas C 1%
Kalcis 1%
Geležis 4%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.

Pasidalink šiuo receptu