Porcijos | Prep Time | Gaminimo laikas |
2 | 30min | 10min |
Porcijos | Prep Time |
2 | 30min |
Gaminimo laikas |
10min |
Ingredientai
- Salotoms
- 100 g bolivinių balandų kruopų (sėklų)
- 60 g salotų
- 2 vnt. pomidorų
- 1 vnt. saliero stiebo
- 15 g moliūgų sėklų
- 5 g petražolių
- Užpilui
- 1 v. š. citrinų sulčių
- 2 v. š. alyvuogių aliejaus
- maltų juodųjų pipirų
- druskos
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Į išvirtas ir atšalusias kruopas (rinkitės raudonas, juodas arba spalvotas. Jos bus traškesnės) įpjaustykite porą pomidorų, labai plonai supjaustytą saliero kotą, salotų lapus. Įberkite kapotų graikinių riešutų ir petražolių.
- Užpilkite užpilą ir palikite šiek tiek pastovėti. Prieš pat patiekdami užberkite kepintų moliūgų sėklų.
Maistinė vertė
Traškios bolivinių balandų salotos
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 115
Kalorijos iš riebalų 36
% Dienos norma*
Riebalai 4g
6%
Sotieji riebalai 0.1g
1%
Polinesotieji riebalai 2g
Mononosotieji riebalai 2g
Natris 104mg
4%
Kalis 198mg
6%
Angliavandeniai 15g
5%
Skaidulinės medžiagos 2g
8%
Cukrus 1g
Protein 5g
10%
Vitaminas A
7%
Vitaminas C
7%
Kalcis
2%
Geležis
14%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu