Porcijos |
2 |
Porcijos |
2 |
Ingredientai
- 1 vilkešerio filė
- 50 g briuselinių kopūstų
- 60 g žiedinio kopūsto,
- 100 g brokolių
- 10 g kaparėlių
- 120 g grietinėlės
- 10 g žalių marinuotų paprikų
- druskos
- baltųjų pipirų
Porcijos:
Ingredientai
Porcijos:
|
Gaminimo instrukcijos
- Žuvies filė supjaustykite norimo dydžio porcijomis. Pabarstykite druska ir pipirais. Apkepkite keptuvėje. Pašaukite į orkaitę 3 min.
- Apvirkite briuselinius kopūstus ir brokolius. Perpjaukite pusiau. Apkepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Pasūdykite. Dėkite į lėkštę.
- Į keptuvę suberkite žalias marinuotas paprikas, 4 kaparėlius. Įpilkite grietinėlės ir pavirkite apie 4 min.
- Gautame padaže patroškinkite žuvies filė. Dėkite į lėkštę, užpilkite padažu. Papuoškite žiedinio kopūsto griežinėliais.
Maistinė vertė
Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 380
Kalorijos iš riebalų 225
% Dienos norma*
Riebalai 25g
38%
Sotieji riebalai 15g
75%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 6g
Cholesterolis 115mg
38%
Natris 648mg
27%
Kalis 398mg
11%
Angliavandeniai 10g
3%
Skaidulinės medžiagos 3g
12%
Cukrus 2g
Protein 32g
64%
Vitaminas A
32%
Vitaminas C
139%
Kalcis
9%
Geležis
6%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu