Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais
Balsai: 0
Įvertinimas: 0
Tavo vertinimas:
Įvertink šį receptą!
Print Recipe
Porcijos
2
Porcijos
2
Gaminimo instrukcijos
  1. Žuvies filė supjaustykite norimo dydžio porcijomis. Pabarstykite druska ir pipirais. Apkepkite keptuvėje. Pašaukite į orkaitę 3 min.
  2. Apvirkite briuselinius kopūstus ir brokolius. Perpjaukite pusiau. Apkepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Pasūdykite. Dėkite į lėkštę.
  3. Į keptuvę suberkite žalias marinuotas paprikas, 4 kaparėlius. Įpilkite grietinėlės ir pavirkite apie 4 min.
  4. Gautame padaže patroškinkite žuvies filė. Dėkite į lėkštę, užpilkite padažu. Papuoškite žiedinio kopūsto griežinėliais.
Maistinė vertė
Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais
Vienos porcijos maistinė vertė
Kalorijos 380 Kalorijos iš riebalų 225
% Dienos norma*
Riebalai 25g 38%
Sotieji riebalai 15g 75%
Polinesotieji riebalai 1g
Mononosotieji riebalai 6g
Cholesterolis 115mg 38%
Natris 648mg 27%
Kalis 398mg 11%
Angliavandeniai 10g 3%
Skaidulinės medžiagos 3g 12%
Cukrus 2g
Protein 32g 64%
Vitaminas A 32%
Vitaminas C 139%
Kalcis 9%
Geležis 6%
* Procentinė dienos normos dalis paskaičiuota pagal dietą, kurią sudaro 2000 kalorijų dienai.
Pasidalink šiuo receptu