brokolių

Kepta antis mandarinų padaže

Kepta antis mandarinų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Kepta antis mandarinų padaže Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Visus produktus galite įsigyti RIMI parduotuvėse Porcijos Gaminimo laikas 8porcijos 2valandos Porcijos 8porcijos Gaminimo laikas 2valandos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai Patiekalui reikės: 50 g augalinio aliejaus1 vnt antis125 ml stiklinės balto vyno25 g cukraus50 g imbiero šaknies1 vnt česnako2 vnt mandarinų4 vnt žvaigždinių anyžių10 g maltų gvazdikėlių0,4 g baltųjų pipirų2 vnt cinamono lazdelių1 vnt aitrioji paprika140 ml sojų padažo9 g medaus2 vnt...

Skaityti daugiau

Lašišų filė medaus ir sojų glaiste su jaunaisiais brokoliais

Lašišų filė medaus ir sojų glaiste su jaunaisiais brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Lašišų filė medaus ir sojų glaiste su jaunaisiais brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Šiam patiekalui pagaminti reikalingų ingredientų galite įsigyti „Rimi“ parduotuvėse. Porcijos Gaminimo laikas 2-4asmenys 35minutės Porcijos 2-4asmenys Gaminimo laikas 35minutės Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 500 g lašišų filė be kaulų, be odos4 valg. šaukštai medaus2 valg. šaukštai sojų padažo1 vnt citrinos1 vnt česnako skiltelė1 šaukštelio tarkuoto imbiero2 valg. šaukštai alyvogių...

Skaityti daugiau

Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu

Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virtuvės šefas Arūnas Stoškus Kepta ėriena, perlinių kruopų salotos su žalumynais, datulėmis ir jogurtu Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Virtuvės šefas Arūnas Stoškus Porcijos 8porcijos Porcijos 8porcijos Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas, Salotos Ingredientai ĖRIENOS KUMPIS2000 g ėrienos kumpio druskos (pagal skonį) maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)60 g prieskonių „Beef Brisket“20 g šviežio rozmarino20 g šviežio čiobrelio50 g česnako100 g alyvuogių aliejaus100 g „Santa Maria“ Chipotle glaze50 g šviežios kalendros100 g mėlynųjų svogūnų50...

Skaityti daugiau

Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais

Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Vilkešerio filė su briuseliniais ir žiediniais kopū stais, brokoliais Balsai: 0 Įvertinimas: 0 Tavo vertinimas: Įvertink šį receptą! Print Recipe Porcijos 2 Porcijos 2 Patiekalo tipas Pagrindinis patiekalas Ingredientai 1 vilkešerio filė50 g briuselinių kopūstų60 g žiedinio kopūsto,100 g brokolių10 g kaparėlių120 g grietinėlės10 g žalių marinuotų paprikų druskos baltųjų pipirų Porcijos: Ingredientai 1 vilkešerio filė50 g briuselinių kopūstų60 g žiedinio kopūsto,100 g brokolių10 g kaparėlių120 g grietinėlės10 g žalių marinuotų paprikų druskos baltųjų pipirų Porcijos: Patiekalo tipas Pagrindinis...

Skaityti daugiau

Partneriai

Pin It on Pinterest